staRmama cakirbebek aynı valla ilkinde çok korkmuştum dikişimde delik vardı vs geçti gitti bu da geçecek 🥹 sana da az kalmış doğum hikayeni heyecanla bekleyeceğim
cakirbebek staRmama ay insallh bende yazmak isterim. Aslinda sezaryen iyidi sonrasında bas ağrısı coool çektim ben 20 gün kadar felcli gibi yattım o beni cok korkutuyor o yüzden genel mi olsam diyorum🫣
staRmama Yazmelegi_ genel mi olsam ya bende ama nasıl bir his merak ediyorum yani o uyuma ve uyanma anı nasıldı tam olarak
Yazmelegi_ staRmama ameliyathanede karnıma batikon surerlerken uyumuşum bi anda 🤣🤣 hafif kendime geldiğimde ameliyathaneden çıkıyodm ama sonrasını hatırlamıyorum. 1 saat sonra da kendime gelmişim. Gayet iyiydim ağrım sızım yoktu sadece yanma hissetmiştim
Serayelis staRmama aynı durumdayım kızım 3 yaşında sezeryanla doğdu şimdi 13 haftalık ikinci bebeğimi bekliyorum ama durup durup aklıma sezeryandan sonra çektiğim acılar geliyor kanım çekiliyor sanki aynı şeyleri yaşayacak olmak beni ürkütüyor
Annesii66 staRmama benimde ikinci sezaryen olacak🥹 ara ara kaygı bozukluğu yaşıyorum doğum aklıma gelince ilk kızım 4 yaşında şuan 19 haftalık hamileyim normali doktor önerse de istemem asla hem riskli hemde bildiğim yoldan devam edeyim 😂😂
staRmama Annesii66 ben ikisini de tattım sayılır 14-15 saat sancı 6-7 cm açılma ile zorunlu sezaryen oldu ☹️
Momcrn staRmama canım 2.bebeğim 5 aylıktı öğrendiğimde çok erken oldu şimdi o 1 yaşında işte bende pazartesi doğum yapıcam
staRmama Momcrn doktor beni çok korkuttu kuzum ya bebeğim 15 aylık riski var falan dedi zor olacak dedi ne alaka yani zaten doğum yaptığımda 2 yaşa yakın olacak araları
staRmama cakirbebek onun için çok fazla kafein alman gerekiyor ben koca bardakla sade Türk kahvesi içerdim birde bol bol yürüyüş yapmak gerekiyor. Benim ayak bileklerim davul gibi olmuştu ödemden
Annesii66 staRmama benim de ilk kızımda 8 cm açıklık vardı en son ama çatı kemiğim uygun değilmiş mecburi sezaryen olmuştum
Momcrn staRmama ne alaka ya benim büyük oğlum 15 aylıktı 2.ye hamile kaldığımda hiç bir sorun olmadı çok şükür ve bu 3.hamileliğimde erken olduğu için insanlar çok korkuttu çok şükür hamileliğim güzel geçti bi sorun yaşamadım umarım doğumumda güzel geçer
cakirbebek staRmama ne kahveler ne yürüyüşler yaptım bana.misin demedi her gun hastaneye gidip serum aldim cok agir atlattim cok korkuyorum yine öyle olcak diye
staRmama Yazmelegi_ peki normal uyku gibi mi yani uyudum uyandım oh mis 😂 annem de genel olmuş kardeşimde o da çok rahattı diyor
staRmama Annesii66 benim de oğlumun kalp atışı düşüyordu o yüzden olmuştum nasip böyleymiş önemli olan sağlıkla kavuşmak 💖
mavikalpvemavikalp staRmama geç kavuşuyosun bebeğe tek zorluğu o diye düşünüyorum zira ben hiç bi zorluğunu yaşamadım ilk ayağa kalkarken normal kalktım hastanede altımı kendim değişiyodum herşey çok güzeldi🫠
cakirbebek staRmama amin canim insallah guzel şeylere odaklanmaya çalışıyor minik kıyafetler mis kokulari falab🥰