Kleopatraa Zeynzeyn Peki sizin detaylı ultrason zamanınız geldi mi acaba? Ne kadar yapıyorlar mesela ortalama ?
Zeynzeyn @Gulgezer ilk gittiğim zamanlarda bana da soğuk gelmişti. Sormadan çok anlatmıyordu vs. birşeyleri. Ancak sizin onda devam ettiğinizi farkettikten sonra çok sıcak davranıyor. Ya da bana öyle geldi. Tek sıkıntı hem ücretinin fazla olması hemde hastasının çok olması baya uzun sıra beklediğimiz zamanlar oluyor.
minigimleseruven Kontrollerime şehir hastanesine gidiyorum şimdilik , doğuma yakin defa life gitmeyi düşünüyorum, muayene ücretlerine güç yetmiyor malum .
Zeynzeyn @Kleopatraa ilk oğlumda orda yaptırmıştım muayene ücretinden çok daha azdı yanlış hatırlamıyorsam 300 lira muayene ücretiydi detaylı ultrason için 80 lira ödemiştik. Şimdi 23 haftalığım 19 haftalıkken gittiğimde doktorum direk yönlendirdi ama ben şehir hastanesinde yaptıracağım için orda yaptırmadım. Başka biri vardı o ben randevu aldım dedi. Sekreteri o şekilde ücret fazla ödersiniz dedi biz burdan yönlendirelim dedi.
Oznurcivan Kleopatraa Merhaba bende bugün yasemin hocaya muayene oldum kaç haftalıksınız ? Odaları gayet güzel ve temiz nst için ayrı odaları da var ben 4 buçuk sene önce orada doğum yaptım şimdi yine orada yapacağım. İlk dogumunuzu nerede oldunuz acaba ?
Kleopatraa Oznurcivan Merhaba . Şu an 20+4 haftalığız. Nst odalarını görmedim daha o aşamaya gelmedik ☺️İnşallah Cuma günü detaylı ultrason çekileceğiz. Biz tayinci olduğumuz için ilk bebeğimi Adıyaman’da yapmıştım. 3 senedir Gaziantep’teyiz. Yasemin hanım eşimin arkadaşının kız kardeşi o vesileyle bulup gittik. Memnunum ve doğumu onda düşünüyorum. Siz kaç haftalıksınız? Memnun kaldınız mı peki?
Oznurcivan Kleopatraa Ben 32+3 haftalığım ilk kez bugün gittim soğuk birisi çok sıcak kanlı değil ben sordum çoğu şeyi ama zaten 2 3 kez daha göreceğim sonra doğum yapacağım o yüzden çok dert etmedim kendime
Kleopatraa Oznurcivan Ya aslında evet böyle çok çok konuşkan biri değil. Daha önce Kemal Bayındır hastanesinde bir doktora gitmiştim aşırı konuşkandı mesela ama ondan da pek memnun kalmamıştım ama çok konuşmuyor yeteri kadar gerektiği bilgileri veriyor. Siz bu haftaya kadar hangi hastane ve doktora gidiyordunuz acaba ?
Oznurcivan Kleopatraa Konusmuyo, gülmüyo, çok soğuk malesef ben gonca hanıma gidiyordum Medical de ondan aşırı memnunum aşırı aşırı hatta ama sırf doğum ücreti için tekrar defalife a gitmek zorundayım
Kleopatraa Oznurcivan Yaaa anladım ,hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da bebeklerimizi gerisi önemli değil🙏🥰 Medicalde doğum ücreti ne kadar dediler acaba ?
Snlgvnl Oznurcivan Gonca hanıma gitmeyi planlıyorum şuan başka bir doktora devam ediyorum nasıl acaba bilgi verirmisiniz ilgilimi konuşkanmı soguk doktor sevmiyorum
Oznurcivan Kleopatraa Tüm doktorlar da fiyat aynı değişmiyormuş 45 bin normal sezeryan fark etmiyo içinde kapı süslemesi, ikramlık, fotoğraf çekimi var.
Oznurcivan Snlgvnl Gonca hocaya giderseniz asla pişman olmazsınız o kadar güler yüzlü o kadar tatlı ve ilgili ki inanılmaz yani ben 12 haftadan beri gidiyorum çok seviyorum kendisini çok memnunum 45 bin ayarlayabilirsek kesinlikle doğumu gonca hoca ile yapacağım 🩷 bebeğim yüzünü göstersin güzel fotoğraflar vereyim diye çabalıyor sohbeti çok hoş moralim bozuk giriyorum yanına ama kahkaha atarak çıkıyorum öyle söyleyeyim 🌸🌸 ölçümlerini yapıyor bebeğin her baktığı yeri bana ve eşime özenle anlatıyor esprili de kesinlikle tercih etmelisiniz 🤗🤗 ilaç takibini vs çok güzel yapıyor telefonla da ulaşabilirsiniz kendisine her zaman ☺️
Snlgvnl Oznurcivan Çok teşekkür ederim tamda böyle birini arıyorum bakalım ben biraz geç gidicem 23 oldum şuan ama yinede doğum için karar vermem gerekiyor artık