Mavimsimavi Kızlarım galiba dünkü pik değildi çünkü bugün direk kopkoyu kırmızı oldu ama sorum şu ben cumartesi değerlendirdim acaba tutar mı
Mavimsimavi pcosluannik ya cumartesi yani kalp olan işaretlediğim zaman oldu bu hafta Malesef eşim yok tutma ihtimali yok mu 😞
Mavimsimavi pcosluannik ya tabiki spermlerin 2 3 canlı kaldını duymuştum inşallah tutar geçen ayda yalancı pozitifle yıkılmıştım inşallah bu ay istiyen herkese nasip etsin Rabbim
Mavimsimavi maco61 MorKelebek54 malesef kızlar bu hafta eşim yok 😞 cumartesi olmuştu acaba tutar mu ya hani spermler yaşıyor bir kaç gün deniliyor
maco61 Mavimsimavi işte Allah bilir artık. İlla pik günü tutacak diye bişeyde yok ki. Herşey nasip bizde sabırla bekliyoruz yani Allahım inşallah hamilelik haberini sağlıkla bebişimiz olmasını nasipmetsin
MorKelebek54 Mavimsimavi ebet spermelr 3 4 gun yasar en gec 5 gun yaşar. Ama bu demek degil ki kesin hamile kalinir Rabbim ol derse olur canim. Sana ufak bir bilgi vereyim bak kazi kadinlar bazi aylarda iki kere yumurtlama görur. Yani iki regli arasinda iki farkli gunde yumurtlama oluyo bu herkesde degisir her ay da değişir. Yumurtlama belki gorursun tekrar bilemeyiz istersen elinde tedt varsa yapmaya devam et. Birde bugun senin yumurtlaman var ya hani kendinde farkli girdugun belirtilerin var mi mesela tatlı yeme cok terleme sicak basmasi akinti beyaz ve ya seffaf olmasi gerek kasiklarda hafif kramp gibi hatta baski tarzinda bisey hissediyomusun? Mesela ben de bu testleri yaparken kendimde gordugum degisik belirtileri nit ettim hep. Mesela benim yumurtama olmadan bi iki gun once akintim baslar (3 4 gun once mesela akintim vardi anladim ki yumurtlamam var) sicak basmasi olur kasiklaridma kramp ama bi yandan da baski gibi hissiyatlarim olur ordan hel anlarım yumurtlama donemimde oldugumu. Sen bu bi kac gundur kendinde olan belirtilerini not et bidaki yumurtlaman da da tskip et kendini baktin yine syni belirtileri yasiyosun ikincu yumurtlama yi gormek icin test yapmaya devam etmessin hemde bosuna gitmemis olur testlerin. Not: ay cok uzun olmus kusura bakma aciklayic olmasi icin detsyli anlatmaya calistim iyi aksamlar dilerim
CEKAS Tutabilir, 5 güne kadar yaşayan sperm var sonuçta. Ki yumurtlamanın iki gün öncesi altın gün olarak geçiyor. Altın günde hamilelik şansı da çok yüksek oluyor, umarım tutarr🙋🏼♀️
Mavimsimavi CEKAS Ay hadi inşallah ağzınız bal yesin 🥰 Hayırlı sağlıklı bir kızım olsun istiyorum inşallah 🩷 Hamile değilseniz Rabbim Sizede Banada bekleyen herkese nasip etsin🌸
CEKAS Mavimsimavi ay hadi hayırlısıyla inşallahhh 😍🥰 Minnak bir kız bebesi 🥹 Ayın başında düşük yaptım ben, gelecek ay devam edeceğiz çalışmalara 🙋🏼♀️ o zaman için bu temennilerinizin hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorum hepimiz için 🥹
bluemom24 Mavimsimavi pik öncesi ilişkide genelde kız oluyor diyorlar ama doğruluğunu bilmiyorum 🤷🏼♀️
Mavimsimavi MorKelebek54 ay çok güzel yazmışsın hayırlısı olsun diyorum Rabbim hayırlısını versin evet dün ve bugün çok karnımın alt kısmı ağrıyor yani nasıl desem değişik bi ağrı sanki içerde çalışma var 😂 testim var adet olana kadar yapacağım inşallah dediğiniz gibi 2. Yumurtlama şansım olur 🥰
Mavimsimavi MorKelebek54 ay çok güzel yazmışsın hayırlısı olsun diyorum Rabbim hayırlısını versin evet dün ve bugün çok karnımın alt kısmı ağrıyor yani nasıl desem değişik bi ağrı sanki içerde çalışma var 😂 testim var adet olana kadar yapacağım inşallah dediğiniz gibi 2. Yumurtlama şansım olur 🥰
MorKelebek54 Mavimsimavi o agri baski tarzinda oluyo genelde ya da kramp seklinde olur akinti duzeyinizi de kontrol edin mutlaka genelde akinti da olur cunku. Hadi inşallah tekrar yumurtlama olur ama dedigim gibi bu her kadinda ve ya her ay olmaz cok umitlendirmek de istemem eger yumurtlama olmassa bide uzulmenizi istemem asla. Hani ikinci bir yumurtlama olmayabilirde bunun bilincinde olun diye diyorum 🌸☺️