kubraai Cigulibinnaz benimde yasemin hanımdı cokta memnundum ama ayrılmış bende simdi büşra hanıma gitmeyi düşünüyorum 13+2 deyim 3 lü taramam gelmeden paket almayı düşünüyorum ama bülra hanımı hiç bilmiyorum
kubraai Cigulibinnaz banada sadece büşra ve bi erkek doktorum paketi var dediler yoksa bende cavide hanıma gidicektim 😃
Cigulibinnaz kubraai aa geçen hafta sordum yok dedi bizzat kendisi. Çok yoğunum pakette olsa daha zor olur demişti
kubraai Cigulibinnaz bilmiyorum ki hastane paket var diyo ama ona gitmek isteyincede bahane üretiyolar belki ikna edememişlerdi
Cigulibinnaz kubraai bende kararsız kaldım kime gitsem içime sinmiyor ya 35 haftama giricem doktorum fitti kaldım öylece
kubraai Cigulibinnaz ben cuma günü gidicem inşallah yine sorarım net bi şekilde büşra hanıma bende olmazsa artık hastane degişicem cünkü sürekli farklı bişey söylüyolar
pinarmaden Bende cavide hanımdan paket almayı düşünüyorum 8 haftalık gebeyim. Güzel yorumlar var hoşuma gitti fakat ne zaman olursa olsun doğuma gelmiyor mu yoksa ben mi yanlış anladım.