Aysedgrlikrkmz Ssraa ben kendimde de görüyorum o potansiyeli rüya yüzünden eşimle tartışıyorum. Sen zaten rüyamda da böyleydin diyorum eşim iptal 😅😅😅
Arbie Ssraa ben yadırgamıyorum çünkü bu ikinci hamileliğim alıştım artık bu duruma 😆bazen gece dıyorum yazcam bunları kagıda sabah ama maldsef sabah habıre konuyu unutuyorum😆
Arbie Aysedgrlikrkmz valla ben şu şekilde başediyorum uyanıyorum aman rüyaymış diyip hop geri uykuya geçiyorum😆takılma ve uykuya devam et nasılsa ruyana kaldığın yerden dwvam edicen😂😂😍
Aysedgrlikrkmz Arbie zaten kafa hep o rüyada bi de rüyayı kendi Leh’ime nasıl çeviririm DİE hayal kuruyorum 😅😅😅
Ssraa Aysedgrlikrkmz ben de her gün farklı bir isim vererek bu kim diyorum . Artık uyanır uyanmaz o soruyor evet bugün kimdi diye😂😂
Aysedgrlikrkmz Ssraa aman Allahım Rabbim eşlerimize de kolaylık versin napalım iyice paronaya olduk valla 😅😅😅😅
Aysedgrlikrkmz Ayguns yapıyorum onu tekrar besmele çekip teşbih çekiuorum öyle uyuyup kalıyorum Rabbim korusun hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşaallah 🙏🏼
meeese Aysedgrlikrkmz Cevşen takıyorum sürekli korkunç rüyalar görmüyorum. Takmadığım zaman hep kötü ağlıyorum falan. Şimdi yine hep rüya rüya hep yorgun ama korkunç değil en azından
sirin41 Aysedgrlikrkmz ayetel kursi olan Bi cevsen tak canım oda olur Ayetel kursi in büyüklüğüne yürekten inanıyorum
Nursemom Aysedgrlikrkmz bende var kuzum hala 28haftalığız. Hatta bi defa ağlıyormuşum korkudan eşim uyandırdı 😟 bende yatmadan önce dua eder süre okur yatarım 😐hattabi ara yemek yiyip yatıyordum belki ondandır dedim kestim yemeği ama gebeliktenmiş 😐
Aysedgrlikrkmz Nursemom ay yaaa inşaallah geçer inşaallah hepimiz sağ Salim hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi🙏🏼
sirin41 Aysedgrlikrkmz canım hamileliğim in ilk zamanlarında bendede oluyordu hatta üstümde çok büyük korku vardı evime giremiyorum yalnız kaynanam demir verdi bana onu taktım bide Ayetel kursi ağzımdan eksik etmiyorum Allaha şükür geçti