gungun2 Kızlar selam 26 temmuzda adet olmuştum bat 22-23 Ağustos genelde 3 gün önce olurum bugün kan verdim 5 gün kala çıkar belki diye beta 12.56 nasıl değer sizce yükselir değil mi
yourpariah gungun2 benim de adetime 4 gün kala 18 çıktı ama sonra aşırı hızlı bir şekilde yükseldi 10 günde 10.000 lere kadar geldi inşallah senin de hızla yükselecek 🧿
gungun2 1bebekmeselesi inşallah artmıştır sürekli gidip kan vermek istemiyorum bekleyip idrar testinde göreyim diyorum bende 2 güne bir
gungun2 Ftmn123- göğüslerim de dolgunluk var sivilcelenme oldu normalde alnımda çıkmaz ama çıktı bu ay onun dışında ara ara kasıklarıma ufak batmalar geliyor o kadar
arthur12 gungun2 ya bende sizinle aynı belirtilere sahibim dün kan verdim bat 23 Ağustos değerim 7.9 çıktı
gungun2 Ftmn123- evet şimdilik bu kadar olursa farklı bir durum yazarım ha bir de belki Adana’yla kaynaklıdır ama aşırı terliyorum öyle böyle sıcak basması değil yani
gungun2 arthur12 hayırlı olsun erkenden ogrenip düşük değer öğrenmenin kötü tarafı bu maalesef merakta kalıyoruz. Ben kan vermeyi düşünmüyorum 2 güne bir idrar testi yapacağım 10 gün sonra da muayene randevusu alacağım çift çizgi koyulasirsa eğer düzenli
arthur12 gungun2 evet maalesef kan verdiğime pişman oldum açıkçası ama yapacak bişey yok bugün tekrar test yaptım daha net görebildim ama kan vereceğim yoksa dayanamam
gungun2 arthur12 ben normal gebelik testi artimedle yaptım zorla böyle görüyor gibi oldum yok gibiydi canım bende mi alsam awox