Aysegulflz Kizlar ekmek yemeyen var mı ben ekmeksiz doymadigimi hissediyorum siz nasıl yapıyorsunuz 😣
Burcuk Aysegulflz önceden yemezdim ama artık yiyorum . Neden yiyorum ailemle kaldığım için düzen değişti
Zemuda Aysegulflz Bende yiyorum. Hatta bazen o kadar iştahsız oluyorum ki tüm günümü ekmek su eşliğinde geçiriyorum. Biliyorum hiç de sağlıklı olmadığını. Ama hiç bişey yememektense ekmek yiyeyim diye düşünüyorum. Çavdarlı ve tam tahıllı ekmek
Zeyyynneep Aysegulflz bende ekmek yemezdim en fazla bir dilim oda kahvaltıda işte. Ama şimdi ekmek yemeden doymuyorum ama tam tahıllı beya çavdar yemeye özen gösteriyorum. Hamile bir bayanın günde 5 ince dilim ekmek yemesinde gayet normal dedi diyetisyenim
Almilam Aysegulflz pilavla makarnayla her sekilde yiyorum yeter ki ekmek olsun ekmek olmazsa ben doymam kiii ölürüm açlktan Allah korusun 😂
Nurem Aysegulflz ben sadece kahvaltıda tüketiyorum oda çok az. Çok tahıllı kepekli ekmekler yemeye çalış canım benim onlar az yedirtiyor. Hemde sağlıklı ☺
Gulcanozer Ekmeksiz hiç bi şekilde doymuyorum. Hatta bazı geceler sırf ekmek yemek için bile yataktan çıktığım oluyor normalde de yerdim ama şimdi iki katı fazla yiyorum 😅😅😅
ZeynepKara Aysegulflz ben yemiyorum 🙈 arada kahvaltıda tost yaparım ama çok nadir küçüklüğümden beri ekmek yeme alışkınlığım yok 😂
Thesra Aysegulflz Ben de ekmek yemeden doymayanlardanım ama beyaz ekmek kesinlikle yemiyorum özellikle çavdar yiyorum eger sıkılırsam tahıllı yada tam buğday yiyip ara ara ekmek çeşitlerini değiştiriyorum😊
deletedmom11 Ekmek aydaaaa yıLdaaaaa bir beLki çorbam biLe ekmeksiz bende 😂 tost yersem ekmek yiyom heraLde sadece