Selam kızçelerim var mı aramızda benim gibi geç döllenme annesi olup bebeği ve kalp atışını bekleyen ? Beni az çok bilirsiniz 4+6′da minicik kesemi gördüm. Daha sonrası 5+5′de yolculuğa çıkacağımı düşünerek doktora muayeneye gittim (yolculuğa çıkmadım ) kesem ilk gördüğüm haline göre bayağı büyümüştü bebeği göremedim ama her gebelik bir olmuyor bu da geç döllenme olduğu için goremedigimi düşündüm açıkçası. Bu hafta çarşamba günü randevum var 7+5 olacağım Allah’ın izniyle umudum bebeğimi görmek ve sağlıklı bir şekilde kalp atışını duymaktan yana . Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Allah’ın izniyle. Size sorum şu ben ilk defa geç döllenme annesi olacağım kızımda böyle birşey yaşamadım çünkü ; bebeğinizi bu haftalar da gördünüz mü? Kalp atışını duydunuz mu? Bebeği ve kalp atışını o haftalarda geç döllenme adına duymamak ve görmemek normal midir? Bir nebze hem benim içim hem de ilk defa geç döllenme annesi olan annişlerimin içi rahatlaması açısından bir bilgi aktarımı oluşmasını istiyorum.