deniz_45 Kızlar 31 haftalık hamileyim doktor ultrasonda amniyotik zar gördü detaylı ultrason için şehir hastanesine gönderdi başına gelen var mı
Burcinkilic52 deniz_45 aynı olay eltimde de oldu amniyotik bant var denildi Allah korusun koluna bacağına felan dolanabilir iz bırakabilir denilmişti doğana kadar çok korkular geçirdi ama çok şükür yeğenimde hiçbişey yoktu sıkıntı olmadan atlattı
Seymabyrm deniz_45 hiçbir şey olmaz inşallah içinizi ferah tutun. Perinalog sizi daha detaylı aydınlatır, doktorunuz anlamamışta olabilir. Daha hiçbir şey yokken bebeğinizide kendinizi de streste sokmayın, içinizi ferah tutun
Hkbra deniz_45 merhaba bende de var Amniyotik bant. Siz sanırım doğum yaptınız süreç nasıl geçti bebek iyi mi şuan
deniz_45 Hkbra merhaba sürekli perinatoloji doktoruna gittim çok şükür sağlıklı dogdu bebeğim bant falan yokmuş darısı size inşallah sağlıkla kavuşun bebişinize
Hkbra deniz_45 sizin adınıza çok sevindim maşallah 🥰 Allah razı olsun dualarınız için teşekkür ediyorum 🌸
deniz_45 Hkbra çok teşekkür ederim bende çok üzüldüm çok aglsdım ilk doktorlar öyle diyince bir kızım var 10 yaşında özel gereksinimli meleğim zorluğu çok ama bi yandsnda rabbimin hediyesi benden size tavsiye gönünüzü ferah tutun Allahın izniyle sağlıklı doğar doktorlar çok ysnılıyor çünkü hamileliginixi kendinize zehir etmeyin diyelim ki öyle yine rabbimden hediye❤️