Mucize_02 Hanımlar merhaba :) biraz önce doktordan geldim ve kızım olucagını öğrendim . Hisslerim hep kızdan yanaydı zaten . Çok şükür rabbime 🙏🏽💕 Aklımda hiç kız ismi yok fikirler verirseniz çok sevinirim ☺️
Denizanne Mucize_02 canım ben kızımın ismini elis koyacağım. 🥰 güzel kokulu çiçek demek tatlı bi isim bence düşünülebilir
ValideSultan Mucize_02 herkes değişik içim derdinde bence klasik isimler güzel Elif Zeynep Merve bahar İpek gibi
Msbem Mucize_02 eğer benim kızım olursa Rabbim nasip ederse inşalllah daha cinsiyet öğrenmedik ama çok istiyorum Hümeyra koymak istiyorum inşallah 🤲🏻
Minejjan Denizanne ablam 8 yıl önce kızına koydu ve o zamanlarda bu isim hiç yoktu nerdeyse gerçi şimdi bile çok yaygın değil koyulabilir 😍😍😍😍
Ozgeliz Denizanne elis isminin kökeni ne acaba internette hep farklı yazıyor bende eliz düşünüyorum ama bakalım
semrakarahan Mucize_02 Canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah benimde kizim olucak Meryem Şura koycaz bizde Şura dusunebilirsin 🤗
istkizannesi Bizde Zeynep Nefes koyacağız. Hayırlı olsun canım😊 ama ismin netleşmesi için erken daha ohoo neler düşünürsünüz nelerden vazgeçersiniz kim bilir😊
Meryemsefa Mucize_02 benim 6 yasinda kizim adi meryem simdi 21 haftalik hamileyim ikinci kizim.olacak ins bunun adida ahsen😊