Acccee Kızlar biri artımed birsi vula life sizce var mıdır adetime 3 gün var göğüs ağrım çok fazla bide akıntım yoğun
CokCahilsinKeskeOlsen Acccee İkisinde de hayali çıkmış. İlk 10 dakika içinde verdiyse bu sonucu muhtemelen hamilesiniz. Hayirli olsun kan verin bence
fatmakar Acccee bence var daha haftası çok küçük olduğu için silik çıkmıştır benimde böyleydi 6 haftalık ti
Acccee Suyusevmeyensusamuru Yok anam yok pespembe olana kadar vermeyeceğim hep hayal kırıklıgı oluyor
eeeeeeeeeee Artimed genelde yalancı pozitif gösteriyor ama diğer test markasını bilmiyorum insallah hamilesinizdir
Busranur_mnts Acccee son adet ne zaman kaset test de olur ama sabah ilk idrarla yap hcg daha yoğun oluyo
Acccee Sss1947 Bu haftalarda mide bulantısı olur mu sizce benim geceleri başlayan mide yanmam ve bulantım oluyor
Busranur_mnts Acccee hmm bekle bakalım düzensizde yumurtlama değişiklik gösterebiliyor yarın sabah kaset testi de yap çıkarsa kan ver onun markası ne
eeeeeeeeeee Anlıyorum seni ama en iyisi kan vermek testlere güven olmuyor hep hayal kırıklığı tabikide doğru olanda çıkıyor ama kan verme imkanın varsa kan vermen daha iyi