Damlas Kızlar selam, Düşük riski için kullanılan proluton depot iğneyi bursada hiçbir yerde bulamadık:( kullanan, bulabilen varsa yardımcı olabilir mi,
zmgdnk Merhaba, bende Bursa’nın ilçesindeyim Burda da yok, pembe mavi ve jımer hastanesın de vurdurabilirsin
Damlas zmgdnk Canım sayende bulduk jimerde vuruluyordum, şuan orda da bitti😞 farklı biyer biliyo musun yapan ? Pembemavide de yok maalesef
Beyazlale Canimbi ara oyleydi bende kullaniyorum hicbiryerde bulamiyorduk. Depolarda bile yoktu. ama fiyat artisi yapildi suan rahatca buluyoruz
Damlas Beyazlale canım nerde buldunuz, eczane adı yazabilir misin, bir de oraya sorayım. En az 20 yer aramışızdır, hiçbirinde yoktu , geçen sefer zor da olsa bulmuştuk
Beyazlale Damlas Ayni sehirde degiliz ama genel olarak bu ilac hic biryerde bulunmuyor ben rizedeyim burdakilerede onceden diyorsun taa samsundaki depodan getiriyorlar. Ama gecen haberlerede cikti fiyat artisi yapildi ilaclarda artik bulunuyor biz bulabiliyoruz yoksa bebde gecen gun butun eczaneleri gezdik yok en son vurdurmaktan vazgecicektim ama dun vuruldum en son hemen bulduk canim
Ozge3747 Ben geçen gün sinirlenip Bayer’e mesaj attım proluton için ertesi gün bana geri dönüş yaptılar iğne nisanın üçüncü haftası yurtdışından Türkiye’ye getirilecekmiş bir hafta içinde de dağıtımı yapılır dediler umarım doğrudur
Burcuaec 1-2 aya yeniden çıkacak demişlerdi ama hala kimse bulamıyor 😞 ben de çok zor buldum ve doğum sonrası eğer elimde kalan oluraa ilk iş buraya yazıp ihtiyacı olanlara göndermek olacak. Muadili olmayan böyle bir ilaç basıl olmaz aklım almıyor