ecenuri  Son adet tarihim 23 Temmuz muhtemel ovülasyon 5 ya da 6 Ağustos testi 17 Ağustos akşam üstü 5 gibi yaptım
ecenuri Ben yaptım ama yaptıktan sonra sonuca bakamadan evden çıktım biraz araştırdım buhar çizgisi oluyormuş saatler geçtikçe testin üstünden öyle bişey değildir demi
nuriyegcl ecenuri testi yaptıktan sonra en geç 10 dk içinde bakmak gerekir kuruma çizgisi verebiliyor bazı testler
ecenuri nuriyegcl onu da araştırdım yine ama kutuma çizgisi daha çok gri renksiz olur diye yazıyor ben sanki silik çizgiyi hafif pembe kırmızı gibi görüyorum hamilelik istediğim için midir bilmiyorum
140524ba Ya arkadaşlar lütfen banada yardımcı olun yumurtlamamın üzerinden 3 gün geçti ve öncesi sonrası değerlendirme yaptık ama aşırı bel ağrım var kasık ağrım var adet gibi sizce hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa bu durum normalmi 🥺
ecenuri 140524ba benimde o şekilde bel ve kasık ağrım oldu hatta kasık ağrım sadece sol tarafımdaydı benim ama pozisyonla ağrım hafifliyor ya da biraz daha şiddetleniyordu tabi benim de şuan net bir şekilde hamileyim diyemiyorum ama aynı belirtileri yaşıyorum
140524ba ecenuri ya olma ihtimali var yani çok mutlu oldum şimdi inşallah isteyen hakeden herkese nasip etsin sizin ne zaman başladı belirti benim yumurtlama 3önceydi
ecenuri 140524ba tahmini yumurtlama günümden 4 gün sonra falandı ve özellikle akşama doğru akşamları oluyor benim
140524ba ecenuri benim bugün 3 gün oldu yumurtlama geçeli çok umutlanmakta istemiyorum ama inanın ben yumurtlama oldu bir gün sonrasında başladı yani ve kızımda bu şekilde olmuştu
ecenuri 140524ba ya ben hatta acaba istiyorum diye psikolojik mi falsn diye düşündüm dün test bu şekilde çıkmış bilmiyorum umarım hamişizdir 🙏🏻🥰