kelebegimmmmm tahamommy çay sınırı olmasa kahveye de gerek duymam belki şimdi ikisi de olmayınca aranıyorum resmen
tahamommy kelebegimmmmm haklısın ama insan alışıyor kuruyemiş falan koymaya çalış yerine birde çayını açık içtiğin sürece bı sıkıntı olmaz ya şeker kullanma tabi
kelebegimmmmm Asortikhanim ayy keşke bana da öyle söyleyen biri olsa çay sınırı olmasa kahveye sınır koymaya çalışırım ikisi de olmayınca çok zorlaniyorum
Asortikhanim kelebegimmmmm doktorunuzla görüşün ama hepimiz hamileyiz içtik kız çaydır sanki Aa içki değil ya 🫣🤣
halitefe kelebegimmmmm baya içiyorum günde 3 fincan Türk kahvesine kadar sorun yok dedi doktorum birkaç bardakta çay içiyorum sorun yok
kelebegimmmmm sevvalklc çaya sınır koymadı mi ben daha doktorla konuşamadım kalp atışı daha duyulmadı oyuzden soramiyorum haftaya pazartesi gideceğim o zaman eğer kalp atışını duyarsak soracağım şimdi duymadığımız için soramadım o yüzden size sordum
kelebegimmmmm aylin_a ben de bulantı vesaire başka hiçbir belirti olmadığı için sadece kendim dikkat etmeye çalışıyorum izin verseler demliği bitiririm
ylnydgd kelebegimmmmm kafein fazlası plesantadan geçiyormuş kahve hiç tüketmediğim için sorun olmaz dedi. Zaten midem de rahatsız çayı da fazlasıyla açık içiyorum. Doktorum da rahat birisi kısıtlamıyor ama prof yani bilinçsizlikten değil tabi ki.
kelebegimmmmm pol34 ben de bulantı vesaire bir şey yok şu anlık o yüzden hiçbir tiksinme olayı da olmadığından bıraksalar demlik demlik çay içebilirim kahve tüketebilirim
pol34 kelebegimmmmm o daha belli olmuyor benim 8-9. Haftadan sonra başlamıştı bulantılarım. İnşallah hiç bulantınız olmaz böyle devam eder çünkü 38 haftalığım halen ara ara bulantılarım var
Yayalin Sabah ilk uyandıgimda türk kahvesi sigara içerdim şimdi hiç birini içmiyorum çayda en fazla 2 bardak.Yeterki bebeğim iyi olsun başka bir şey istemiyorum.Sizde yine doktorunuza sorun ama çok icmeyin
kelebegimmmmm pol34 inşallah canım olmaz ama böyle belirti olmayınca da insan bı tuhaf birşey mi var diye de dusunuyor
Simsimsem kelebegimmmmm her gün olmamak şartıyla bazen haftada 1 bazen iki günde bir Americano ya da latte içiyorum. Kahve oranını az tutmaya çalışıyorum. Kahve içtiğim günler çay içmiyorum. Çayı da açık olarak 3-4 fincan içiyorum içtiğim günler.