anneolmakneguzel_ Seelinimo amaaan doğunca gidiyor hayatım. Doğduktan sonra normal yersen direk bi 10 kilo gidiyor ama aşırı yersen gitmez. Merak etme halledersin
mongeller Seelinimo 37+2 bu sabah gördüm ki 19 kilo almışım 55 ile hamile kalmıştım artık ödeme yormak istiyorum…. Son 1 haftadır sabah kalktığımda ödemden yere basamıyorum
Ebruas Seelinimo ilk gebeliğimde 52 kg ile hamile kalıp 38. Haftamda 72 ile doğum yapmıştım. Doğumdan 1 yıl sonra yine 52 kg dum. 6 yıl sonra bugün 55 kg ile hamileyim yine. Bence çok takılmayın kiloya benim gibi olan çok arkadaşım var çevremde bi şekilde o kilolar gidiyor.
MerveLeo Seelinimo bende 19 kiloya yakın aldım. Ama doğum sonrası o yorgunluktan hemen gitti. 4 kilo verememiştim ama diyette yapmadım. Şimdi 2. Ye hamileyim ilkinden daha hızlı kilo alıyorum. Umarım bunda da hızla veririm.
mongeller Seelinimo of yaaaaaa bu da mı gol değil ahahahahaha neyse o kadar az kaldı ki ücün besin hesabını yapacak yerlerimiz nefes alamıyor öyle düşünün. 1-2 haftaya ödem miymiş kilo muymuş hepsini vericez ✌🏻
Plansizgebe Seelinimo normal tatlım hemen gider 10 kilosu zaten bebekti ödemdi kalanıda verirsin zamanls
zeyka İlk gebeliğim çok rahattı yedim içtim gezdim 27 kilo aldım. 2.gebeligim tam tersi çok kötü geçti başından sonuna kadar 9 kilo aldım simdii 3. ye hamileyim yine kötü geçiyor 9+4 şimdilik kilomda bı degisiiklik yok umariim yine fazla almam