esrayde merve__12 bende 6+4 oldum bugün. Mide bulantısı yaşamıyorum. Bazen çok yorgunluk oluyor kasık ağrısı oluyo. Birde şişkinlik çok oluyor. Siz nasılsınız nasıl gidiyo
Sarpatesinannesi merve__12 6+2 olduk sabahları inanılmaz aç uyanıyorum iştahim açık eskiye gore ama çok az bişey yiyince hemen şişkinlik yaşıyorum ufak ufak bulantılar var zorlamıyor şuan için ama şişkinlik hissi kötü oluyor 2.gebeligim bu ilkinde bunlar hiç olmamıştı
gulbl Benimle aynısiniz mide bulantısı başladı bende yarın doktor kontrolum var acaba kalp atışıni duyabilir mıyım?
merve__12 esrayde Yemek ya da kahvaltı hazırlarken afedersiniz öğürme oluyor sadece bende Çok gaz ve şişkinlik var geceleri uyuyamıyorum malesef :(
Zamian esrayde mrrhaba cabım ben 6+3 üm hiç beliryim yok bi tej geceler gögsumde hassasiyet oluyor sizdede oylemiydi?
meldakurtt Benimde 6+3 teyim. Kendimi cok iyi hissediyorum ama bir türlü kalbini dinleyemedim normalmi doktor hala kalbi yok dedi ileri bir hafta sonraki tarihe attı
tubiiisu Bende bugün 6+2 yimm 6 haftada kalp atısını çok minik duyduk merak etmeyin bir iki haftaya kesin duyulur ama aşırı uyku halim varrr
duyguibo344_ Bende 5+4 geç döllenme olmuş kendı hesaplama ma gore 7 hafta haftaya gıdıcem inşşlah kalp atısını duyabılırım🥲
ceydans duyguibo344_ ben doktora gittiğimde 7/6 olmam gerekiyordu regl göre 6 haftalık çıktı geç döllenme dedi doktor kalp atışı felan duymuştum. Bugün 7 haftalık olduk :)
esrayde Zamian canım benim başladı ya sabah mide bulantısı birde aç kaldığım da çok bulanıyor midem şuan 7+4üm. yarın gidecem inşallah hastaneye
uzaylitirtil Selam kızlaaarr bende 6+1 mide bulantısı sabahları arada yaşıyorum ama çok nadir yani kasık ve bel ağrılarım oluyor arada ama en son 5 haftalıkken gitmiştim fakat keseyi göremedik inşallah cuma günü gidince keseyi görüp kalp atışlarını duyarız 🙏🏻🙏🏻
Jdjsjsksk Selam kızlar 6+4üm son 2-3 gündür bulantım o kadar arttı ki hayat kalitem sıfıra yaklaştı yani hiçbir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum bugün kalp atışını duyduk çok şükür bulantı hapı yazdırdım bakalım inşallah faydası olur