Mervebgnaydn Merhaba kızlar, 23 haftalık olduk. Yavastan alısverıs yapmak istiyorum. Neyden kac adet almalıyım. Fazla alıp kuculup kullanılmamasından korkuyorum. Deneyımlerınızı paylasır mısınız 🙏😊
cakirbebek Mervebgnaydn 3 tane falan yenidogan zibin 5 tane 03 ay 5 tanede 36alirsan karışık kisa ve sıfır kollu 2-3 tanede kis bebegi oldugu için uzun kollu zıbın alabilirsin .2-3 tNe hastane çıkışı 2 tane yenidogan tulum geri kalan çoğu 3-6,olursa mis😂
1ErkekkkAnnesi Mervebgnaydn benim 2. Gebeliğim ben yenidoğan tulum takım toplam 6 7 tane aldım 0 3 aylıkda takım tulum toplam 4 5 tane aldım ihtiyaç olursa alıcam uzun kollu aldım zıbınlarını kış bebeği olucak 4 5 tanede zıbın aldım 6 tane çorap aldım kirlenmiyor zaten penye yelek aldım 3 tane ağız mendili ağız önlüğü bunlarda çok işime yaramıştı çünkü oğlum aşırı kusan bir bebekti o yüzden en çok aldığım şeyler onlardı oğlumdan kalma bir kaç bişey de var çoğu hazırlığım bitti sayılır tek tük şeyler kaldı çok almadım ihtiyaç görürsem alıcam oğlumdada öyle yapıyordum