nuriyegcl rydcrngny benimde 6 gün geciktiğinde betam 91 di geç döllenme olduğu zaman beta düşük çıkıyor ilk zamanlar endişelenme 2 günde 1 kan ver düzenli artıyorsa sorun yoktur hayırlı olsunn 💖
adatuna rydcrngny geç yumurtlamamamışsınız aslında bana biraz düşük geldi ama en iyisi 2 günde bir kan test verin, umarım güzel haber alırsınız🙏🏻
rydcrngny adatuna evet geç yumurtlamadım benide düşündüren o oldu 😏 ama yumurtam fazla büyüktü verimsiz yumurta dediler 29 mmdi. Acaba yumurtanın çatlaması mı uzun sürdü anlamadım bakalım göreceğiz 🙏
Busranur_mnts rydcrngny ilk değer öenmli değil canım her bebişin yerleşme tutunması aynı zamanda olmuyor ben 25 ile öğrendim 2 günde bi kan ver sağlıkla artar büyür inşallah <3<3
rydcrngny Busranur_mnts işte ben tam 15. Günde yumurtladığım için geç döllenme olur mu bilmiyorum ama bakalım inşallah hayırlısı çok teşekkür edeirm 🩷
Busranur_mnts rydcrngny geç göllenme değil de gününde yumurtlasan bile rahme ulaşması tutunaması biraz geç olmuş olabilir kanda takip et mutlaka <3
adatuna rydcrngny oo baya büyümüş benim bildiğim 17-22 mm arasıyken çatlıyor hayırlısı olsun siz takip edin yine