Kukoss tahamommy uff yarin gidicez galiba sormakicin bile :/ doktora sordular oda gelip gorussunler karisik bi durum demis
tahamommy Kukoss yolunda çok uzun yaa inşallah bakarlar kuzum erkenden git yoğunluk oluyor 10dan sonra falan
tahamommy 020525 aa ne zamam gittiniz benimde haftaya randevum mucize hanımda şimdiye kadar 3 kere gittim üçünde de vardı tabi asistanı bakıyor ama o hep başımda oluyor
tahamommy 020525 anladım canımm ben mucize sandım 🤭 oya hanımı bende pek görmedim orda genelde vizitte oluyor
Kukoss tahamommy mucize hanımın yorumlarni okumustum flan ama almam gereken zamanda ona randevu acmadilar bende baska hastaneye aldim :) sma sonuclarmizi da goturucem muhtemelen sorun cikmaz yaa
tahamommy Kukoss evet mucize hanıma randevu çok zor açılıyor, banada 2 hafta sonra gel diyor ama illaki aksıyor randevu alana kadar 🥲
tahamommy Kukoss ay yok ya bana bi kere 10 gün sonra gel dedi, randevusuz mu geliyim dedim yok randevu al da gel dedi 😅15 gün sonraya anca bulmuştum öyle gittim bende zaten bi sıkıntı olursa acilden hemen ilgileniyorlar diye umursamadım