Cerenerc Aralık başı doğacak inşallah bebeğim benimde hangisinden ne kadar alacağımı bende bilmiyorum birde hanımlar alışverişe ne zaman başlamalıyım
oonambirnambir Deletedmom_808 benim aralığın ortası olacak doğumum, kalın takımlar, uzun kollu zibinlar alcam, tulum bana göre kullanışsız hiç almadım kızıma, bunda da almiycam, yelek falan var evde giydirebilecegim
feslegen_13 Deletedmom_808 Eylül sonu Ekim başı gibi olacak inşallah doğumum uzun kollu zıbınlar alt üst takım tulum aldım kışın soğuk memleketimiz annelerimiz örgü yelek filan ördü doğduktan sonra da bakalım.
xesra-0911 Deletedmom_808 kalın kışlık battaniyeler tulumlar aldım kıyafetlerini genellikle uzun kol tercih ettim bolca zıbın ayaklı tulumlar aldım patikler aldım benimkide Aralık başına geliyor doğumum bulunduğum yerde çok fazla kış olmuyor yağmur ve soğuk hava şeklinde geçiyor
dedimolabilirrr Deletedmom_808 Kasım ayında inşallah doğumum, ama daha önce de aralık annesi olduğum için kış bebesi hakkımda bilgiliyim bu sefer 😅 kozmonot tulum kesinlikle ihtiyaç değil mecburi kış bebeklerine hem kat kat battaniyeye sarmak yerine tek parça mis. Penye battaniyeler çok kullanışlı muslin yerine penye alınmalı kış bebeklerine ama evde kullanmaya bir iki muslin yeterli. 0-3 çok çok az alınmalı bi hastane çıkışı set olarak diyelim onun dışında 5 zıbın 3 adet 3lü takım uzun kollu yeterli gerisi 3-6 alınmalı en uzun giden o oluyor oğlum daha 1 kaç haftalıktı 3-6ya geçtik uzun boylu bir bebekti mesela hele patiklikli takımları vs 3-6 alırsanız daha uzun giyer bu şekilde başka aklıma gelen suan için yok 😅