2boysmother Kızlar bu ikinci gebeliğim başıma daha önce böyle bişey gelmedi. İdrar sonrası peçeteye sildiğim zaman sümüksü hafif kanlı akıntı geldi. Acile gideceğim ama baya endişelendim Nişan olabilir mi bu haftada ?
Deleted33000 2boysmother anlattığına göre nişan gibi canım acile gidince bizi de bilgilendir inşallah Nisan değildir daha haftan küçük
2boysmother Bebissever öncesinde pembe lekelenmem oldu daha sonra wc girdiğimde akıntıyla karşılaştım
Songulblt Bende de aynı şey olmuştu akıntı dedi dr kahve ve parlak kırmızısıysa sıkıntı dedi gevelıkte olayormuş benımde 2. Ilkınde hıc böyle bıley yaşamadım
2boysmother Songulblt benim ped dolduracak şekilde lekelenmem olduktan sonra bu akıntı geldi. Sonrasında kahve lekelenme oldu
Songulblt 2boysmother canım kahverengı lekelenmek olmadı da 26. Haftamdan beri bende sulu akıntı gelıyo ped üstüne selpak falan koyuyordum iç çamasırı yıkayıp ütülemekten gına gelmişti en son pembe lekelenmek oldu nişan sandım 29. Haftadaydım ama dr yok dedi çarşamba tekrar kontrolüm var perınatoloji takıplıyım su olup olmadığı o zaman belli olacak
Songulblt 2boysmother yanı dr anlattığım kadarıyla su olsa dediğin gibi bıterdı su dedı 200 ml bardağı döker gibi geliyor