Elifyslglu Kızlar pazar günü sezeryan doğum yaptım biraz zor bir süreçti ama onu görmek dünyanın en güzel hissi Rabbime Elhamdülillah 🤲 şu anda ağrım ve sancım çok fazla bunun içim ne önerirsiniz Birde göbeğim dikişimin üzerine geliyor enfeksiyon kapmasın diye ne yapmalıyım deneyimi olan var mı
Bus-ra590 Elifyslglu doktorum ıslak kalmaması gerektiğini söyledi terleme vs olmaması lazım peçete veya bir bez koyabilirsin duştan sonra da kurut mutlaka orasını makinayla
Yazmelegi_ Elifyslglu biz gunde 3 kere batikon yaptık ve 5.10 dk acik kaldı ora bekledim öyle. Duştan çıkınca hep kuruttum
Daisyy000 Elifyslglu Duş esnasında katkılı duş jeli,şampuan vs kullanma ,katı sabun ile yıkan , çıktıktan sonra dikiş bölgesini iyice kurula, uzaktan kurutma makinasını tut demişti doktorum çok şükür enfeksiyonsuz atlatmıştım
Kvsr46kvsr Elifyslglu duştan sonra makineyle kurut. Boşta kalıp yattıkça açıp havalandır sık sık, ben yattığım halde dikişim kapalı duruyordu göbekten, elimle göbeğimi kaldırıyorum 😅 dikiş açıkta kalsın diye. Bi sorun yaşamadım geçmiş olsun ❤️