ilaydasokman 11 gün önce serklaj oldum. Şu an 14 haftalığım 3 gündür alt karnımda geçmeyen bir ağrım var siz böyle bir durum yaşadınız mı
dndukaya ilaydasokman normalde 11 gün geçmiş üstünden ağrılarınızın olmaması gerekir ama enfeksiyon kaynaklı ağrılarda olabilir benim doktorum enfeksiyon varsada ağrı olur demişti idrar testi verip öğrenmiştim sonra ilaç verdi ve geçmişti
bilgemomy ilaydasokman daha yeni işlem olmuşsunuz dinlenmenize özen gösteriyor musunuz? Bu ilk haftalar güzel dinlenin geçmezse doktorunuza danışın . Benim ağrı olmamıştı akıntı dışında ama ben hiç kalkmadım ilk haftalar kontrole kadar , suan 30 haftalığım
dndukaya ilaydasokman benimde sadece kasık ağrılarım oluyordu daha sonra biraz akıntım olmaya başlamıştı serklajda çok önemli enfeksiyon olmamak o yüzden dikkat etmek lazım sürekli iç çamaşırı degistirin ben baya ağır antibiyotikler kullandım serklajdan sonra şuan ama şükür iyiyiz 27 hafta olduk arada bir idrar tahlili vermekte fayda var illa belirti beklemeyin ayda bir olsada yaptirin idrar tahlili ve mutlaka doktorunuza başvurun
fb9706 Doktorunuzla görüşün bence serklaj sonrasi enfeksiyon ağrı kanama vs önemli şeyler haftaniz da küçük daha
ilaydasokman Booklovers20 yok doktorumla görüştüm ağrı kesici fitil verdi bir kere kullandım tamamen geçti çok şükür
Flower852 Benim 10 gün oldu serklaj olalı, 14 haftalığım, alt kasığımın oradaki kemikte sızlama var dikiş hizasında , çok şiddetli değil ama var. Dün biraz evde iş yaptım o yüzden mi oldu bilmiyorum umarım geçer
cebellato Flower852 canım iş yapmamalısın hele ki daha 10. Gün olmuş diyorsun şu an ameliyatlısın gibi düşün ve istirahat et sadece🙏🏻
bilgemomy Flower852 aman aman ilk haftalar dikişi vücud yabancı buluyor zaten ilk haftalar kendinize dikkat edin tuvalet dışı kalkmayın hatta bildiğiniz ameliyatlısınız
Flower852 cebellato bugün hep yattım ve geçti çok şükür bir daha da ayakta çok kalmam dikkat edeceğim
ilaydasokman bilgemomy ben ilk bir hafta hiç kalkmadım sadece tuvalet için kalktım sonra kontrole gittim doktora. Doktorum her şey serbest istediğin gibi hareket edebilirsin dedi. Günlük kendi işlerimi hallediyorum sadece
melisauymz66 ilaydasokman kac haftalık hamılesnz bende 21. Haftada oldum suan 24+4 deyim ara sıra karnım agrıo korkuyorum
ilaydasokman bilgemomy normal olduğunu ara ara rahim büyümesiyle alakalı olarak olabileceğini söyledi
bilgemomy Flower852 iyi canım benim dikkat et yorma kendini 1 ay güzel bak sonra doktorunla ilerlersiniz zaten