Mlssa Minisko şuan aynı dert bende de var ve mide bulantısı yapmaya başladı çaresizce geçmesini bekliyorm😣😣 geçmş olsn canım
Esratopal Minisko benim bi gece çok şiddetli ağrım olmuştu acile gittik direk hamile olduğumu da söyledim serum olarak parol verdiler ama rahatlamıştım ya
Arbie Minisko malesef benimde tutuyor migren baş ve işaret parmagımın birleşiö yerini sıkıyorum diğer elimle sağlı sollu yapıyorum bir umut bir de kendimi telkin ediyorum başın ağrımıyor çok iyisin diye diye baya işe yarıyor ☺️
Seda5892 Minisko patates bağla başına yat uyu alıyor ağrıı geçen hafta da 2 gün boyunca ben çektim geçmiş olsun
Woerigjjjffjdkfkx Vlla Bn migrenim cosunca malum ilaç kullanamiyoruz tulbenti bagliyorum ninjalar gibi karanlikta yatıyorum
Esratopal Minisko parol zaten doktor tavsiyesi tüm gebelere canım ağrılar için bitki yada ot falan kesinlikle yasak ama parol kullanabilirsin için rahat etmezse acile de gidebilirsin
Arbie Minisko parol da içebilirsiniz ama işe yaramıyorsa acile gidip parol serum işinize yarayabilir☺️Ben bir umut oğlumun parol şurubunu içiyordum😂