Nur5541 Bugün doktora gittim 21 gün önce ikili test yaptırmıştım sonuçlarım gayet iyi bi sorun çıkmadı ama bana şimdi dörtlü test dedi zorunlumuyum dedim evet bunu yaptırmak zorundasın dedi 250 tl istiyolarlar ikili teste de 150 verdim her gittiğim de bi test istiyorlar yani anlamadım hastane sırf para kazanmak içinmi yaptırmamı istiyor yoksa gerçekten zorundamıyım bu testi yaptırmak ??
Eda0509 Nur5541 ikili testin iyi çıktıysa diğerlerini yaptırmak zorunda değilsin bence. Yinede doktorun daha iyi bilir
snms Nur5541 ikili test temiz oldukça üçlü dörtlü talep etmiyor genelde doktorlar yani en azından devlette böyle özeldeki doktorlar genelde bütün testleri istiyor tahmin ettiğin sebepten bence de 🤷♀️
Busraatpl Nur5541 2li iyi cıkınca 3lü yada 4 lü istersen yaptırıyosun zorundasın diye bişey yok bende özele gidiyorum illa yaptırcaksın demedi ben kendi isteğimle yaptırdım
Betyil Nur5541 ben ne ikili ne dörtlü test yaptırdım özel hastaneye gidiyorum doktorum benim tercihime bıraktı zorunda değilsin ki 2 li testinde güzel çıkmış 🤔
Nur5541 Eda0509 özel hastanedeki doktorlarda hastaneye para kazandırmak için herşeyi yapıyolar gerçekten kime güvenecegimizi şaşırdık
Eda0509 Nur5541 bence yaptırma ikili testin de sorun yokmuş. Zorunda da değilsin yaptırmak. Para için dediğin gibi
Nur5541 Busraatpl evet canım öyleymiş ama ben sordum dedim ki ikiliyi yaptırdım bi sorun çıkmadı dörtlü test yaptırmak zorundamıyım dedim evet bu zorunlu test dedi daha da uzatmadım randevu felan verdiler ama arayıp iptal edicem
snms Nur5541 yine de sen bilirsin ama ikilin temizse zamanı gelince detaylıya da girersin olur biter üclü dörtlü testler stres ortamı yaratıyor sadece bana göre 😊
Ayseymen Nur5541 ben ne ikili ne 4 lu yaptim ayrintili yi tek yaptim .oda devlette yptm yine. hic gerek yok allaha emanet et.para için ypyrlr