İlkine göre çoook zorlandım iki bebegimin arası 25 ay belki de o yüzden bilemem ama ameliyat da bi tuhaftı. Aynı hastane aynı doktora gitmeme ragmen aşırı farklıydı ikisi. İlki mükemmeldi ne hissettim ne acı cektim ilk yürüyüşü bile tek yapmıstım ama 2. Si… spinal oldum uyuştum ama sanki hiç uyuşmamış gibi her şeyi tek tek hissettim çektiklerini kestiklerini bebegin çıktıgı anı diktikleri anı.. korkunçtu . Kestikleri an canımı alıyorlardı sanki agladım kıvran kıvran ölüyodum o an anlatılmaz. Allah kimseye yaşatmasın aşırı mide bulantısı yasadım kap verdiler ama kusmamak icin kendimi kastım kusmadım. İnledim beni burdan cıkarın siz napıyosunuz diye doktorlara bagırdım hatta. Bitirin şunu dayanamıcam ölüyorum dedigimi asla unutamam. Ne zaman bitcek yeteeer beni bayıltın her seyi neden hissediyorum neyi eksik yaptınız diye bagırdım sadece tansiyonum düşmüş 10 dk uyutmuşlar beni, o sıra bebegimi yanagıma koymuslar ama kafam güzel gibi bebegimi hatırlamıyordum bile yüzünü, ki 36. Hafta dogdu solunum destegi için direk yogun bakıma götürdüler yavrumu. Ben iyileştim ayaga kalktım bebegimle 12 gün sonra kavustuk şimdi tam 1 aylık oldu miniğim🥹🥰