asey232_ Aslnal Rabbim tez zamanda gönlünüzden geçeni size nasip etsin kucagınızı boş bırakmasın inşaALLAH siz gibi evlat hasreti çeken tüm annelerimizi 😘
BsrVrl16 Aslnal bende şuan hamile değilim anneyim 2 çocuğum var Allah sana da tüm isteyenlere de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın.Kac yaşındasin söylemek istersen
Asortikhanim Aslnal yiaaa canım benim Rabbim sana ennn kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah en güzeli en mükemmeli senin olsun herşeyin 🥹 neden olmuyor doktorlar ne diyor peki
Aslnal Asortikhanim çok teşekkür ederim canım amin inşallah 💕 tek tüpüm kapalı bide pco var yumurtlama felan oluyor her ay ama olmadı maalesef zamanı var Demekki
mucizebebegimmm Aslnal Allah isteyen ve layık olan her kadına, en kolay şekilde, kendiliğinden, rahatlıkla sağlıklı evlatlar verip; anneli-babalı, huzur ve mutluluk içinde sağlıkla büyütmeyi güzel günler görmeyi nasip etsin… 🙏🏻🫶🏻 amin amin amin 🙏🏻❤️
Mavistanbul Aslnal Allah tez vakitte , gönlünüze göre versin inşallah.. Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz. 💕
Asortikhanim Aslnal bende de pcos var ve ben 2. Hamileliğimi yaşıyorum sakın ümitsizliğe kapılma ben ilk kızıma hemen hamile kaldım ama bu olmuyordu çok kötü bir süreç ama tek çarem ne doktor ne ilaç sadece 1 ay düzenli bir şekilde soğan suyu her sabah aç karnına bir bardak ikinciside hacamat sık sık devamlı mucize bunlar resmen gerçekten evlat sahibi oldum bunların vesilesiyle
meleksa Aslnal hiç kafana takma herşey kafada bitio 7.yıl cocuğum oldu bnde çok seviyordum bebekleri çocukları ilk hamile kaldım düşük oldu ikincide kaldım 3bucuk aylıkken kalbi durdu canlı canlı kürtaj oldum onun üstünden 6yıl geçti 2kere aşılama yaptık olmadı tutmadı en son eşim dedi oluruna bırakalım olmuyorsa olmuyor yetim haneden alırız bi çocuk anne baba oluruz ona ciddimisin dedim evet dedi neyse sonra doktor tüp bebek deniyelim dedi herşeyi ayarladık dosya falan işlem için gitcez doktor başka hastahaye geçeceğini soyledi ama 15gun sonra hastalara bakacam dedi tm dedik neyse erkek kardeşimin nişanı var memlekette eşimde hadı hazırlan 1haftalıga gidelim dedi gittik ve kardesimin nişanında tek tük oynaya bildim cunkü adet sancım coktu neyse 1hafta doldu doneceğimiz gün kız kardeşimin zoruyla gebelik testi aldım ve ne göreyim çift çizgi normalde erken kalkan biri değilim annemi uyandırdım gösterdim yataktan fırladı o ağladı bn ağladım hemen doktora gittik ve 6haftalık hamilesin dedi kalp atışını duyduk Asla ama asla umudunuzu kesmeyin şuan oğlum 2yasında ve adı umut şimdi 18haftalık hamileyim Rabbim isteyen her kuluna anneliği tattırsın çok uzun oldu hakkınızı helal edin bütün dualarım sizinle
Aslnal meleksa umudunla umut oldun bana ağlayarak okudum hayat hikayeni çok teşekkür ederim canım Rabbim evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin hep güzel günlerini gör inşallah 💕
meleksa Aslnal Allah razı olsun ve çevreni umursama bnm çevrem çok yani gelen giden sorar ederdi yok mu bişe yok mu bişe diye ama baktım yıpranıyorum kafamdan cıkmıo milletin ne dediği sonra dedim ki kim bidaha sorarsa ‘var saklıyorum diyecem’ dedim ki bidaha sormasınlar hele yaşı senden büyükse saygıda kalmıo artık çünkü çok zoruma gidiodu o lafları hep tersledim ve sonra kimse bana diyemiodu yok mu bişe dıe senden ve eşinden ricam kimseyi takmayın hayatınızı yaşayın olursa baş göz üstüne olmazsa da baş göz üstüne hep bunu dedik çünkü veren de Allah alanda Allah Rabbim gönlünüze göre hayırlı kapılar açsın ferahlatsın sevindirsin hanenize mutluluk versin.
Aslnal meleksa çevreyi takmayalı çok oldu canım bende eşimde hiç umursamıyoruz başka insanları kim ne derse desin içimdeki evlat hasretini bir ben bilirim o yüzden hayırlısı ile tabiki Rabbim tez vakitte evladımla kavuştursun ❤️💕
bilgedenizokaribal Aslnal Allah nasip etmeyeceği kuluna istetmezmiş. İnşallah hayal bile edemeyeceğiniz hızda, sağlıkla, huzurla evladınızı kucağınıza alırsınız 🙏🏼 hatta içimden ikizleriniz olsun diye dua etmek geldi :) ❤️
Aslnal bilgedenizokaribal çok teşekkür ederim ne güzel dua etmişsiniz inşallah inşallah Ağzınıza yüreğinize sağlık 💕