Fspgmb Bebeğin kafası aşşağıdaydı en son, hareketleri çok iyi şükür ancak şuan vajinama resmen batıyo gibi hissediyorum hareket ettikçe bu neden olur sizce. Batma hisside iğne batırıyor gibi denilebilir yani bi yandan
Eliffbaby Fspgmb doktor rahim büyüyor demişti bir ay önce 36 haftalığım hâlâ benzeri şeyler oluyor bazen yürüyünce değişik şeyler oluyor duruyorum yavaşlıyorum şuanda da mesela makat ve vajinada baskı var aşırı derecede dün biraz hızlı ve çok yürüdüm onun da ağrısı olabilir bebek de artık iyice aşağı iniyor bence
mucizebebegimmm Fspgmb bende 36+3 oldum 3–5 kez adet sancısı gibi hafif sancı yaşadım yarım saat kadar süren. Sonrasında geçti. Vajinaya baskı epeydir hissediyorum hareketide çok aşağıda hissediyorum öyle olunca hemen yatıyorum bi korkuyorum 😅 sonra normale döniyor.
Mevsim5 Fspgmb ben de 36+1 haftalık hamileyim. İğne batması elektrik gibi değişik bir şey oluyor bana da. Ve vajinamdaki kemikler ağrımaya başladı. Bebek baş aşağıydı sanırım kanala doğru yol almaya başlıyorlar yavaş yavaş. Umarım hepimiz kolaylıkla sağlıkla doğururuz 🙏🏻
AysuPolat Bende 36 haftalıgım bebek 20 dk bir 15 dk da bir sertleşiyor canım çok acıyor sizdede varmı uzun süre uyanık ve hep kasılıyor içim yırtılıyor sanki
Eliffbaby AysuPolat bugün çok oldu canım ya ay bu yerde sertleşip durdu ama ağrı olmadı benim daha çok kaşık vajina altı gibi yerlerde ağrım oluyor
Fspgmb AysuPolat belli sürelerde sertleşip bi yerde toplanması sancı diye biliyorum henüz yaşamadım tabi ama bunu bi doktorunuza danışın derim. Belkide yalancı sancılardır bu haftalarda başlarmış
Burcu81- AysuPolat bende 36 haftayım 3-4 gündür kasıklarım ağrıyo makat geliş bide aşırı baskı var korkuyorum acaba sancı mı diye ara ara da çok kasılıyor içerde 😥
Fspgmb Eliffbaby evet ya bendede öyle oluyor. O zaman rahim iyice büyüdüğü ve doğumda yaklaştığı için demekki korkulacak bişey yok normal yani🫣 ama bu bile acırıyor ya aniden geldiği için bide sancı olsa üfff nasıl dayanıcam diye düşünüyorum cidden😂😂
AysuPolat Burcu81- bilmiyorum ama hala uyumadı benimde uyutmuyor bebek canım acıyor karnımın sertlesmelerinden
Fspgmb Mevsim5 Sanırım artık kendilerini doğuma hazırlıyolar. Ben bugün bu kadar yoğun hissettim bu kadar sık olmuyodu yani o yüzdende endişelendim açıkcası çünkü daha 36 da yani 37deyken olsa yine okey ama 1 haftada 1 haftadıe bu dönemlerde malum 😂😂. İnşallah kolaylıkla geçer doğumlarımız
_bebegimibekliyorum_ Mevsim5 aynı şeyleri yaşıyorum 36 haftalık hamileyim vajinamın içi cız cız yanıyor, yürürken bebek sanki içinde duruyorda çıkacakmış gibi hissediyorum. birde vajinamın kemik kısmı ağrıyor
Betsahb Bende 36 haftadayim bacağımı kaldıramıyorum kızlar sizde var mı böyle bırsey sinir sıkışması sanki bıçak saplanır gibi tek taraflı kalcamda yürüyemiyorum bacağımı yana açamıyorum çok kötüyüm
Mevsim5 _bebegimibekliyorum_ çok rahatsız edici bi his cidden 🥹 sona geldik sayılır demek ki normal. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻