tugba3727 ikinci-bahar25 bence en iyisi organik Hindistan cevizi yağı benim göbeğimde hiç çatlak yaptırmadı hem doğal bebeğe zarar vermez ben yüzümede sürmüştüm leke falan da olmadı
tugba3727 Birbebisannesi hamileliğin başında göğüs kremleri var onu kullanmayı unutmayın derim çünkü doğumdan sonra canınız çok acıycak
Civcivim33 ikinci-bahar25 ilk gebeliğimde çok kaşıntı oluyordu hindistancevizi yağı ve bebek yağı kullandım sıfır çatlak 👍🏻 şimdi 3 aylık hamileyim bebe yağı aldım yine
Bebis25 ikinci-bahar25 İstikrar önemli gobeginizi sürekli nemli tutun catlamaniz çok olmaz. Ben bazen gün içinde bile suruyorum
gizemozel22 Bebe yağı, lierac, bio oil, vazelin kullandım. Annemde bir tane bile çatlak yok. 35.haftada bacağımın üstü kısmı çatladı. Şuan 37 haftadayım, bacağımdaki çatlaklarda artıyor. Bakalım süreci tamamlayana kadar ne olacak🙈
MrveeS Ben 5. Hafta da öğrendim hamileliğimi en başından beri hemen bio oil hindistan cevizi yağı kullandım yine çatladım yani çatlayacaksan çatlıyosn yapacak bir şey yok ve düzenli de kullandım
Zeyno321 ikinci-bahar25 en bastan bio oil başladım ve tek bir çatlama yoktu ilk gebeligimde şuan hiç bisey kullanmadım 3 ay oldu kocaman çatlaklarım var hemen alacağım biooil
heyecanlibekleyis_ ikinci-bahar25 ben 7. Haftada basladim bioil ile birde bi doktor tavsiyesiyle mamaauranin catlak kremini ikisini karisik kullandim sabah aksam yağlı gurese cikacak gibi yaglaniyordum 28. Haftadan sonra geceleri tuvalet icin uyandigimda bile catlak kremi surup uyuyordum sonuc ne mi 32. Haftada ilk catlak bacagimda olustu suan 35. Hafta karnimin her iki alti sagli sollu kasigim catlak icinde benim kadar catlak kremi yagi suren yoktur gundede en az 3 litre su iciyordum ve 7. Haftadan beri devam ediyordum suan anladim ki catlayacaksan her turlu catliyosun ilk zamanlar baya moralim bozuldu agladım ama simdi alistim galiba mecbur bu izlerle yasamayi ogrenicez 🥲
ikinci-bahar25 heyecanlibekleyis_ Allah yardımcımız olsun ana olmak ne zor ya her şeyinden feda ediyorsun🥹 Canları sağolsun yavrucaklarımızın
ilkkezanneyim ikinci-bahar25 kakao ve hindistan cevizi yağı ile bol bol yaglanin inşallah faydası olur ama genetik diyorlar çatlayacak kadın her türlü çatlar diyorlar