Sahide1997 Antalya şehir hastaneye erkek refakatçi alınıyor mu, 2025 sezaryen doğum yapan var bu hastanede ? Benim 2.sezaryen olacak, ve biliyorum ki ilk 3 saat hareketsiz kalacam, yanımda sadece eşim var, nasıl olucak eğer izin vermezler…?
Zge12 Sahide1997 geçen sene arkadaşım doğum yapmıştı annesi kalmıştı yanında eşine izin vermiyorlar odası iki kişilikti başka bi bayan daha vardı doğum yapmış. Ama önceden konuşup söylersen kimsenin olmadığını kabul ederler belki kuzum
Hayatmavii16 Sahide1997 bakın odaya cıkarken belirtirseniz kimsem yok cocuk kücük bensiz durmaz diye sizi bazı odalar tek oluyor oraya alırlar muhakkak da vardır tek oda ben normal ilçe devlet hastanesinde yaptım bizi suit tek odaya aldılar cok mutlu olmuştum annem kaldı yanımda eşim 2 yaşındaki oğlum da gelip gitti Rahatlıkla odada gezdim dolaştım siz oda verileceği zaman bunu belirtin cocukla da gidin ki kimse yoksa zaten dediğim gibi yani
Sahide1997 Zge12 teşekkürler ❤️ Gebe okulda sordum, olur demişler, ama burda okuyorum kimseye izin vermiyorlar, anlamadım o yüzden
Zge12 Sahide1997 anladım kuzum sen önceden bi görüşmeni yap kimsen olmadığını söyleyince belki kabul ederler Allah yardımcın olsun ❤️🤲🏻
Dilaraa0740 Hayatmavii16 şehir Hastanesinde tek kişilik oda yok biz parali da olsa vercektik rica ettik yoktu. Çocuk almıyorlar Zaten biz bekleme yerine çocuğu getirtip orda görüştük içeri almıyorlar. Yine eşim bir ara gizlice soktu içeri yanıma geldi öptüm kokladım gitti .
esraaka Eşiniz refakatçi olabilir bizde bir sıkıntı olmamıştı 2 gün boyunca hastanede yanımdaydı. Geçen ay doğum yaptım