Geri çekilme ile korunuyorum 2 senedir. 3 aydr da 40 günde adet oluyor dum bu ay 40 günüde aştı 13 gün gecikmem var yaklaşık 19 20 gün öncede yumurtlama olabilcek bi akıntı geldi o zamandan beri zaten kafam karışık blki stres ten geçti bilmiyorum zaten düzenszdim pcosluyum. O akıntıdan 1 gün önce ve 4 gün sonra ilşkim oldu en yakın olarak. Hepsi geri çekilmeli. Neyse iki gün önce bu testin aynı markasından test yaptım bebe time markası. O test te hiç kuruma çizgisi diyebilceğim bi hayali çizgi bile yok ama aynı marka bugün akşam üstü yaptığım bu teste bakın 10 dk içinde felan böyle daha az görünen hayalî bir şey gördüm gibi ama sonra durdukça daha koyulaşmış. Öbür testi atmamıştım karşılaştırdım mesela o hala bembeyaz. Ama bu benm kafamı çok karştrdı. Normlde test yapardım negatif görüp rahatlardım adet olurdum ertesi güne ama bu sefer öyle olmadı kasıklarım da dolgunluk ve ara sıra gelen meme ağrısı dışında ne adet ne gebelik belirtim hiç bir şey yok. Siz birşey görüyormusunz ? Görüyor sanız kuruma mı?