Mor-kelebek imcakir masaj falan o kadar lüks geliyor ki hâlbuki hiç öyle değil kendimi çok kısıtladm bu zamana kadar ama inanki değmiyormus eminim eşime yaptırcam desem hiç biseyde demez ama bunca zaman aman boş yere gitmeyeym ama gereksiz bişey almayalım diye kendimi kasmısm 🤭😇
yarensl Mor-kelebek eliniz yatkınsa evde kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz trendyolda mankikür pedikür setleri var onlardan temin edebilirsiniz 🌸
Mor-kelebek yarensl öyle yapacağım canım muhtelemen ama tek seferlik gidip izlesem daha iyi olur diye düşündüm
Lilyko9 Mor-kelebek bence dogurana kadar gitmesen daha iyi olur benim daha once tirnagim enfeksiyon oldu steril oldugunu iddia eden yerlerden. Ben kendim yapmaya basladim internetten cok uyguna makineler var cok derine girmeden torpu bakim yapabilirsin youtubeda da videolarla anlatanlar var yapip bitirince de yaglarsin mis gibi olur
Mor-kelebek Lilyko9 aslında geçen bime de geldi uygun fiyata makina ama yapabilir miyim kendime güvenemedim tek seferlik gidip izleseem daha kolay olur belki dedim
Lilyko9 Mor-kelebek yaparsin ya cok hafif torpuluyor tenine degdirsen bile acimiyor tv karsisinda otururken sipsak yapiyorum
Serap09 Mor-kelebek kesinlikle öyle imkanın varsa yaptır bizim burda manikür 1000 lira yaptıramam Bn ama güzel oluyor
Mor-kelebek Serap09 oyy bacım nerede oturuyorsun böyle sen 🤭 ben daha hiç fiyat sormadm var mı o kadar ya 🙈😔
Serap09 Mor-kelebek malatya deprem bölgesi burda hersey çok pahalı zaten bizde tayinciyiz maalesef kardeşim ama burdayız pahalılik mahvetti
esme3066 Bende kendim yapıyorum evde. Tırnak etlerimi kesmiyorum. Rossmanın manikür setini aldım. Önce törpü, sonra tırnak etlerini yontma, itme. Sonra da mara marka peeling sürüp en son yağ sürüyorum
Mor-kelebek esme3066 bende yeni aldım geçen keseyim diye ama herkes ittirme yapmak daha iyi diyor öyle deniyecegim canım teşekkür ederim 🌸
curlyanne Mor-kelebek hiç manikür yaptırmadıysanız kendiniz kesmeyin etlerinizi çünkü hep ister, kuaförlerde tesettür bölümleri oluyor bildiğim kadarıyla bir de sadece ağda-tırnak-kaş yapan yerler var oralara gidebilirsiniz evde yapmak isterseniz [https://ty.gl/ec4umcm34spjo] şu tarz bir ürün yeter bence kesmeden fırçayla gayet bakımlı durur