3erkekannesi7 Benim ilk doğumum normalden sezaryen’e döndü şimdi tekrar hamileyim 33 haftalık 2 ci sezaryen gününü hangi haftada veriyorlar. Sizler kaçıncı haftada gün aldınız veya doğum.yaptiniz??🌺
Annemidedinsen 3erkekannesi7 bende 34 oldum acil bir şey olmazsa 39da alırım dedi 2. Sezeryan ama benim ilki 37de geldi 39 göreceğimi hiç düşünmüyorum sanki hep 38 de doğacak gibi his var içimde
Haticeakts 3erkekannesi7 benim de ilk doğum sezeryana döndü 41. Haftada . İkinci doğum bir buçuk yıl sonra 38+4 te oldu. Şimdi 3. Sezeryan olacak 32. Haftamdayım bunada 38+4 e gün verdi doktorum
ogretmenannecik 3erkekannesi7 ilkinde 41 haftaya kadar bekledik normal doğumu gelmeyince kendi isteğimle sezeryan oldum. Bu sefer asla o kadar beklemem 😂 son 2 hafta ölüm gibiydi çünkü aşırı zorlanmıştım bu sefer 38e girer girmez alın bebeği diyeceğim 😂
Aden_Umay İlk bebeğim 37+6 da alındı sezaryenle şimdi ikinci bebeğime hamileyim 39. Haftaya kadar bekleriz dedi doktorum bir aksilik çıkmazsa
3erkekannesi7 Aliaras2022 banada 15-30 Eylül arasında alırız dedi bekliyorum artık 🙈 inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Busmumyy 3erkekannesi7 haftamız tam aynı şuan 34+0 oldum 21-26 Eylül arası 38+3 de alacağım dedi sağlıkla gelsin inşallah hepimizin yavrusu
3erkekannesi7 Busmumyy benimde aynı 37 haftayı doldurdukmu alırız bekleyemeyiz dedi inşallah sağlıkli gelsin bebislerimiz 🥰
3erkekannesi7 ogretmenannecik bende kendim beceremedim normal doğumu sezaryen istedim 🤣 şimdi buda planlı sezaryen olunca 37 den sonra alırız dedi 🤭
Tazeanne74 3erkekannesi7 devlet hastanesinde 38 haftalık dolmayinca almıyorlar. Benim kiz fazla bekleyemedi 37+2 geldi.Saglicakla kucağına alırsın inşallah canım
3erkekannesi7 Tazeanne74 evet devlette son haftaya kadar bile bekletebiliyorlarmis öyle duydum hiç gitmedim bilmiyorum doktorum 37 haftadan sonra alırız dedi