aysecam ozlemturgay bende 5. Ayda başlanılması tarfındaym zaten cinsiyet anca kesinleşiyor o zamana kadar
Beyazlale Canim bende riskli gruptayim iki dusuk uzerine suan 10+6 gunluk hamileyim. Kayinvalidem ilk gebeligimi ogrendiginde gidip hemen takim almisti sonra düşünce oda cok üzülmüştü bu sefer agzim yandi birsey yapmiycam bos kundaga saricam yeterki gelsin gelince herseyini aliriz diyor😊Aslinda bende evde surekli yatiyorum mendil falan islesem stres atarim ama olmaz falan sonra daha cok üzülürüm diye hic bisey yapmiyorum belki dediginiz gibi 7. Aydan sonra ufak ufak baslariz insallah 😊
aysecam Beyazlale Ya düşmesini ona bağlamak saçma biraz gerçekten nasibi varsa geliyor dünyaya İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏🏻
aysecam 1anne1bebek haklısın valla canım herşey o kadar pahalılıki gerçekten birikim ve zaman istiyor öyle pat diye alınmıyor herşey
dml33 aysecam ne begeniosn al sen istedigin zaman gördükçe. Hosuna gittikce bazen baya indirimli falan oluyolar takip et bakma kimseyede saglikla dogar ins 😊
Oguzkagan65 aysecam benim eşim daha çok erken diyor herşeye doğuma 3 ay kaldı ya hepsini tek seferde alacağımıza yavaştan almaya başlayalım diyorum yok hepsini son ay gider alırız diyor
Ellaynagme Oguzkagan65 benimkide oyle diyodu, bi kaç kere zoraki benim zorumla gitti, simdi herseyi benden once o alalım diyo 😬 ne zaman alcan al artık diyo 🤭 bi kere ne yap ne et gotur bence sonra ztn onlarda istio bebişlerine bişeyler almak
irem50287 Anacsevgidolumelek eşiminde aklına giriyor kayınvalidem o bile erken diyo basima ne geliyorsa kayınvalidemden geliyor
Anacsevgidolumelek irem50287 hah aynen al benden de o kadar 😑😑😑 neyse Allah beterinden saklasin kayinvalidelerimizin de bizlere karsi agizlari baglansin dilleri tutulsun ne diyelim artik 😪
Deletedmom133 aysecam çok saçma kim uyduruyor söyle salakça şeyleri anlaşmış değilim keşke biri gelip bana dese böyle şeyleride de bağırıp rahatlasam geri kafalılar ben aldım her şeyi 22+3 üç bitti her şeyim ne varmış yani 😁😁😁😁😁
aysecam Deletedmom133 😂 iyi yapmışsınız ama bende artık kimseyi takmıycam bebeğimin cinsiyeti tam kesinleşsin yavaş yavaş başlycam Allahın izniyle 🙏🏻☺️
Deletedmom133 aysecam yani her halta karışan basit insanlar işte sen al bakma kimseye bir şey olacağı varsa Allah göstermesin doğum anındada olur doğuma az kaldığın dada benim hediyeliklerim bile hazır sadece rahat rahat doğumu bekleyeceğim 🤣