Miniginannesiiii1111 busraaa570 bende bunu merak ediyorum benimde ikinci gebelik 27+6 şuan dikiş yerim nasıl olur acaba ağrır mı 5 sene var arasında ilk doğumumla ama şimdi sizde böyle deyince sormak istedim sizin aralik ne kadar acaba dikiş ağrısı nasıl çok mu oluyor
busraaa570 Miniginannesiiii1111 bebeğim doğum pozisyonunda kafasını dikiş yerime dayamış bu yüzden bana acı veriyor iki hafta önden gidiyor gelişimi bu da etkiliyor benim ilk doğumla arasında 3,5 sene var
Annekuzusu123 kbraa2727 bunun çözümü yok maalesef 33 haftayım perşembe günü ve bende aynıyım sadece yüksek yastık kullanıyorum
mucizem4423 Ay ben de 26 dayım benim birde burnum tıkanıyor nefes alamayışım yetmiyor gibi boğulucam artık serin bi memleketteyim çok sıcak da değil aslında ama benim nefesim bana yetmiyor :(
Nilaslan Bende 32. haftadayım burun tıkanıklığı vs problemim yok sadece aldığım nefes bana yetmiyor gibi hissediyorum, normalmiş bu haftalarda ayrıca kansızlıkta etkiliyormuş. Demir haplarını düzenli kullanın kızlar.