smyrsmyr alc yok aşkım oğlum var kızım olsun isterim elbette ama gebeliğim şuan 7. Haftasnda ilk gebeliğim gbi değil yani merak ettim biliyormusunuz 😊🙏
Mrsz Oğlumda 18. Haftaya kadar kustum.Hatta erkek gebelik prenses gibi geçiyor diyince neden benim öyle değil diyordum.Bunda daha cinsiyet öğrenmedik 11. Haftadayım yine aynı kusma vs Bence bu vücudun hamileliğe adapte olamaması ile ilgili.Geçen öğrendiğim bir bilgiye göre migreni olanların gebelikte bulantısı çok olurmuş benim de maalesef migrenim var.Kişinin yapısıyla alakalı yani.
Aliaras2022 smyrsmyr Vallahi benim erkek çok rahattı kızda şuan 34.Haftama gireceğim halen mide bulantısı, şişlik, ağırlık hepsini yaşıyorum
ftmdyn22 smyrsmyr ilk gebeliğim erkekti çok rahattım şu an ikinciye hamileyim kız çok şükür bundada rahatım 😌
DilekH smyrsmyr benim iki kızımda da çok rahattı hiçbir zorluk yaşamadım. Şuan oğluma gebeyim mahvoldum 😂 canı sağolsun,sağlıklı olsunda
ebrarkus smyrsmyr kızımda berbat şekilde kusmalarım, gece bacak ağrılarım, tiksinme yani ne ararsan vardı. Bu hamileliğimde yine kusmalarım, yorgunluk vs falan var ama kızımda olduğu gibi değil
demirrleydi_ smyrsmyr kız bebek çok zordu doğuma kadar kustum şimdiden erkek bebeğe hamileyim daha rahat geçiyor
smyrsmyr demirrleydi_ oğlumda miğde bulantısı sadece sabah uyanınca oluyordu gün içinde rahattım ama gebelikte sancılı ve ara ara lekenlenmemde oluyordu ama aşırı sancılı geçti 9 ay tehlikeli geçti ama onun dışında rahattı hafiftim. Bunda 8 hafta oluyoruz hicbirsey yemek istemiyorum yiyemiyorum zaten hele yumurta tavuk görmek istemiyorum . Gece uyuyana kdr uyurken bile miğde bulantısı var bütün gün diyim. Ama kusma yok. Sadce bütün gün miğde bulantısı asla yemek yiyemiyorum sdce tuzlu ayran veya simit veya kraker gbi beslenebiliyorum bilmiyorum yani nasıl geçecek diye düşünüyorum
Tazeanne0134 smyrsmyr vallaha tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bu değişir hamilelikte ne kadar rahatsınız o da çok etkiliyor yani şöyle yani oğlumda yaşadığım tek sorun başlarda ki şiddetli mide bulantısı idi ve son haftalara yakın biraz erken gelmeye çalıştı onuda serum ile hallettik ama kızımda en baştan en sonuna kadar cok zor yorucu ve ağrılı geçti o yüzden değişir bu
demirrleydi_ smyrsmyr ben ikisindende yumurtadan tavuktan falan soğudum yumurta zaten hiç yiyemiyorum ama kız bebeğe göre iştahım daha açık kızımda hiç bir şey yiyemiyordum doğuma kadar kustum
smyrsmyr demirrleydi_ yaaaa gerçekten mi ya yani sanki taş varmış karnıma bağlanmış gbi yani birşey yiyemiyorum zaten sadece ekmek sinir tuzlu kraker böyle kru gıda atıyorum ki oda halsizlik olmasın diye onnn dışında hiç bir şey . 👎
Ss63_ Kızımda prenses gibiydim o kadar rahat geçti oğlumda da ölü gibi sürekli mide bulantı ve acildeydim bu 3. Bakalım daha çok yeni ama mide bulantısı prilam olmazsa ayakta duramam herhalde cinsiyeti daha belli değil
mavi123_ smyrsmyr ilk gebeliğim erkekti ve aşırı rahat geçti ama bu sefer aşırı zor geçiyor ama daha cinsiyeti bilmiyorum ve kız olduğuna yoruyorum