Elailelale amin sizin için de hayırlı olsun inşallah bn meslek edinmek için kurslara gittim kuaför kursuna gidiyordum dışardan açık öğretim okuyorum ehliyet için yazildim ama annem vefat edince herşeyden vazgeçip 5 yıl depresyon da kaldım Kendi başıma ne doktor ne eş ne aile desteği almadan Allah’a sığınarak çıktım o karanlıktan sonra kaldığım yerden devam etmeye çalıştım işe girdim çaycı olarak açık öğretim dışardan okumuş başladım ama hem iş hayatı hem ev hem çocuklar bir de eşim yetişmedigimi anladım maddi durumlardan dolayı işi tercih ettim eğitimimi bıraktım ancak ise eve çocuklara eşim boğazına düşkün her yemek tek yemekle doymayan memnun olmayın bir eş olduğu için maalesef şimdi 4.5 yaşında bir kızım ve 9+3 hamilelik bu saatten sonra eğitim gibi biraz zor Kendi çabalama örgü örüyorum öyle satmaya çalıştım ama Türkiye de örgüye çok değer vermiyorlar 60k takipçi örgü sayfam vardı dün onu kapattım sipariş yok diye yılardır hem dışarda hem evde çalıştım ilk zamanlar örgü çok sattım ama şimdi herkes örüyor kimse kimseden almıyor bir çok hedeflerim vardı maddi dolardan hiç birini yapamadım bn örtmeye çalışmayı çok seviyorum ama hesap kitap yamayı bilmeyen bir eşe sahip olunca hiç bir hayalim gerçekleşmedi canı sağolsun.