Asortikhanim ppmerlina ben seni hatırlıyorum o zamanda hamileydim halen hamileyim sen nasılsın iyi misin 😅
ppmerlina Dadas ben yokken güzel bi yorum yapmıştın gördüm ilk tanışmamızla ilgili 🥹🥹 bebiş an itibariyle 24 haftalık oldu, yuvarlanıp gidiyoruz Allahın izniyle. Sen nasılsın 😍🥰
ppmerlina bebeklerim__ maalesef sebebi açıklanmıyor. Bilmiyorum yani kimseyle kavga da etmedim oysa 🥺 Aman olsun geldim ya 🤣🤲🏼
Dadas ppmerlina bende iyiyim Allah’a şükür kuzum. Doğuma Allah’ın izniyle gün sayıyorum 🥰 İyiki geldin foruma enerji geldi 💙🥰
MadameTussauds ppmerlina Kiz bacimmm geldin mi sonunda 🥰 kusmalar nasil oldu biraz daha iyi misin veya tamamen gecti mi ? Benim malesef hala gecmedi yaa devam ediyor ara ara kusmalar özellikle yemek türü yiyemiyorum nedense hemen kötü yapiyor bebis nasil büyüyecek böyle bilmiyorum 😔
ppmerlina MadameTussauds aşkım ben şu an 24 haftalık oldum ve bazen anlık olarak gelen mide bulantısı hariç kusma tamamen sıfıra indi
MadameTussauds ppmerlina Kiz bacimmm geldin mi sonunda 🥰 kusmalar nasil oldu biraz daha iyi misin veya tamamen gecti mi ? Benim malesef hala gecmedi yaa devam ediyor ara ara kusmalar özellikle yemek türü yiyemiyorum nedense hemen kötü yapiyor bebis nasil büyüyecek böyle bilmiyorum 😔
ppmerlina MadameTussauds ama bu durum bebişimi baya zayıflatmış bir şey yiyemez olmuştuk biliyorsun. Sen şimdi kaça girdinn