maco61 Zhde ayy ciddimisin🥹 ama cumartesi yapcağım yaaaa. Ayy heyecanlandım yaa bir tane testim var ama negatif çıkar diyede endişeliyim😁🥰 ayyy heycanlandım yaa yoksa ama kocama yaptırsam mı? Acaba onun ki köpürecekmi😆😆😆 köpürmezse hamile değil köpürürse oda hamile
maco61 Zhde cumartesi regl günüm normalde. Ama regl sancısı gibi sancıda giriyo anlamadım pskolojik mi. Sağlıklı bir gebeliğim olur inşallah doğar
Zhde maco61 zamanında doğsun de , yapsan şuan teste belli olur zaten, şimdi çıkmazsa yarın test alırsın yeniden cumartesi denersin onu da, evde testleri çok alın
maco61 Zhde işte cumartesi yapsam sabahda hemen kan vermeye giderdim. Yarın çalılıyorum bide akşamı bekliyeceğim kan için gün grçmez bilmiyorum ya yapsam mı acaba.
Zhde maco61 sen bilirsin artık canım ne diyim ne zaman istersen ozaman dene, yap testi ne zaman yaparsan hemen bakma bırak koy biyere sabit 10 dk beklesin daha net belli oluyo başında bekleme heycan olsun
cerencyz Zhde benim göğüsle alakalı bi belirtim yok ya sanki yani biraz damarlarım belirgin gibi ama bilmiyorum ki hassasiyet yok
cerencyz Zhde belkide olabilir birde 1 ay önce vifolic folik asit kullanmaya başlamıştım bende var mı kullanan acaba bunu
cerencyz Zhde evet doktora gitmiştim hani genel gebelik öncesi muayene için o demişti sadece prolaktin hormonun biraz yüksekti ama çok değil öyle demişti bakalım bu aydan çok umutluyum tüm belirtiler gebeliği işaret ediyor 😂
Zhde cerencyz ozaman hamile kalman çok yakın folik asit çok iyi hem faydalı bebeğe tutunması için senin için, inşallah vardır