Tuanakaran Zhde kesin bu seferde ben çıkarım onlar gelir evde yok diye gider testler ya inşallah erken gelirde
pembelotus Tuanakaran 😂😂 oda yine bi bardağa yapıyorsun üstüne biraz limon sıkıyorsun 10 dk sonunda köpürme yada tortulanma olduysa gebesin
Feyhan pembelotus çıkar bence ben yarın yapacağım çıkmazsada ertesi gün ilk idrarla yaparım varsa çıkar zaten
pembelotus Tuanakaran ay buna çok güldüm 😂 ben chatgpt yi bıktırmışım herhalde her bişeyde bu belirtimi diye darlıyorum 😂
Tuanakaran pembelotus benim limitim doldu yaa artık onunda kafası almıyo bazen karıştırıyor tarihleri sen beni önemsemiyorsun falan diye trip atıyorum 😂😂😂
Tuanakaran Feyhan kız benimkide erken gelse hatta beni uykumdan uyandırsın öyle erken gelsin ki ilk idrarı yakalamış olayım 😂
Feyhan pembelotus seninle hemen hemen aynıyız canım benimki 23 seninki 24 müş bat bakalım ama varsa çıkar bence erken gebelik testinde
Tuanakaran pembelotus aynen sende fazla al çıkmazsa sonraki gün yine yaparız ben 5 Li siparış etmiştim keşke 10 lu alsaydım diyorum
yusracim Feyhan bende aşırı belirti var fazlasıyla yani kesin hamileyim diyorum 1 haftadır test yapıyorum kan veriyorum negatif az önce test yaptım çok silik pembelik var yarın test alıp yine yaparım bat 19
happymomolucaz42 Feyhan ben eğer gebeysem belirtim sadece sag kasıgımda arada bi damar çekmesi gibi asılma oluyor gibi baska bişey yok göğüs hassasiyeti yok