Deletedmom_787 Tuanakaran inşallah canım benim darısı bizlere olsun inşallah🙏🏻💕 regle kaç gün var ben 7 gün kala yaptım negatif çıktı 🥺 2 gündürde regl olacakmış gibi kasık ağrım var canım sıkıldı 🥺🥺
[silindi] Tuanakaran aaa aynı şeyi az önce yaşadım çizgi yapmak istedi son anda kaydı ve kuru çizgisi gibi bi şey oluştu banyoda duruyordu nemden bozuldu mu acaba ya kaçıncı gündü senin canım
Tuanakaran [silindi] 1 gün gecikti bugün silik çizgiyi gördüm demekki hissediyor diye yorumladım ben bozuk diyordum ama
Tuanakaran [silindi] artımet bana hafta sonu bariz bilgin pozitif verdi yalancı pozitif vermiş ama herkese aynı denk gelmez kanda negatif çıkmıştı bi başka test daha yap emin olmak için
snyakyldz Tuanakaran inşallah bugün tekrar kan vericem güzel bir yükselme olmuştur sizde kan vericekmissiniz güzel haberlerinizi bekliyorum 😍
Tuanakaran [silindi] eğer pozitif se çıkar ama yalancı pozitif de negatif çıkar benim cumartesi kan negatif çıktı şuan 1 günüm geçti bugün silik çizgi gördüm tekrar vericem öğlen kan
Tuanakaran [silindi] ben gerçi hiç günümden önce öğrenemedim hamileliklerime boşuna heyecan yaptım o gün
[silindi] Tuanakaran yaa ben hep günümden önce öğrendim. Daha önce iki gebeliğimi de günümden önce öğrenmiştim. Bakalım inşaallah senin kan pozitif gelir 🤗
Feyhan Tuanakaran bebiş var işte silik te olsa çıkmış aynı benimki gibi muhtemelen geç döllenme canım😊
Tuanakaran Feyhan ayyy seni etiket yapmaya bulamadım bi türlü sen hariç herkes çıktı 🥰🥰🥰 kan vericem bugün bakalım inşallah güzel haber veririm
H_M_ Tuanakaran ya keşke daha erken verebilseydin inşallah vardır bakalım hayırlısı olsun inşallah darısı başıma bendede daha gelen giden yok 😂yarın direk kan vericem sağlık ocağında