Zhde babyshark__ valla pozitif gibi bembeyaz olmuş çok güzel bnce bı test yap varsa kesin sonuç verir çünkü iyi kopurmus baloncukda var
babyshark__ Zhde hatta şöyle oldu ilk döktüm idrarı kopurmedi iki üç saniye snra birden köpürdü bembeyaz oldu hiç sallamadim dokunmadim
H_M_ Zhde ben yapıyorum olmuyor hemde adetim yarın 1 gün geçmiş olacak sabah uyanınca bidaha deneyeyim tam olarak nasıl olacak
Zhde H_M_ bı kovaya idrarını yapiyosun tamamını, bı kovaya çamaşır suyu dök , sonra idrarın olduğu kovayı aliyosun çamaşır suyu ona kovaya dök oynatma dokunma kopursun bembeyaz olsun hamilesin
eminekiz Zhde  günaydın sabah 4 gibi de lavaboya gitmiştim o yüzden ilk sayılır mı bilemedim
eminekiz Zhde sabah bunu yaparken bi tame Bebetime vardı onu yaptım ama bozuk çıktı test hiç çizgi çıkmadı 😅😅
Melike-Sezer Şimdi de çok ince görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor dün gölge var gibiydi bugünde kıl gibi sanki
H_M_ Melike-Sezer valla testler yanıltıyor ben daha hiç yapmadım test bu ay perşembe günü direk kan verecem olmasa
babyshark__ Melike-Sezer evett var çok silik bende gordummm inşallah bebiş vardır yalancı pozitif değildir 2gun sonra tekrarla testi bakalım koyulaşma olcakmi
Zhde Melike-Sezer bazılarında teste değil kanda sonuç verir eğer yoksada üzülme önümüzdeki ay denersin gün aşırı ilişki olsun folik asit kullan bak nasıl hamile kalıyorsun dene kesin