Tuanakaran Melike-Sezer bugün negatif çıktı kan idrarlar pozitif diye verdim ama geç döllenme olabilir umudumuzu yitirmiyoruz regl olana kadar
Tuanakaran Melike-Sezer kesinlikle 😂😂 şaka bi yana ben akıllanmıyorum 2 çocuğumda da regl den 1 gün önce kan verip negatif alıp 2 gün gecikme ile pozitif gördüm hem kimyalsalım ve düşügüm dede demekki geç döllenme oluyo bende geç yumurtluyorum ama inatla sürekli erkenden kan vermeye devam ediyorum 😂😂
Tuanakaran Melike-Sezer valla teste 6 gün kala başladım günlük 2 test yaptım bi ton para gitti şuana kadar 😂
Tuanakaran pembelotus geçen ay kimyalsal gebelik geçirdiğim için bu ay regli 4 ila 6 hafta arasında olacakmışım şimdi Salı olmazsam 1 2 hafta daha olmamam normalmış ayyy nolcaksa olsun artık çıldırmalık
Miray_simay Tuanakaran. Belki inanmiycaksin ama yemin ediyorum regle 6 gün kala başladım test yapmaya bugün 2 gün kaldı neredeyse 100 tane yaptım ve gün geçtikçe koyulaşma gördüm
Feyhan Benimde aşırı belirtilerim var kızlar günlerim çok zor geçiyor pazartesi kan vermeye gideceğim hemen sonrada doktor rendavusu alacağım diğer hamileliğimde böyle erkenden belirtim olmamıştı