Tuanakaran Zhde demekki neymiş insanın içinde olcak bak ameliyat falan etmedi hemşirede doktorda aşırı güler yüzlüydü zor değilmiş aslında
Tuanakaran Zhde sabahtan beri sabrediyorum valla yalancı pozitif veriyo o test markaları diyen çok oldu içim içimi yedi
Zhde Tuanakaran sen onlara bakma herkzde aynı şey olucak değil regl gecmismiydi eğer gecmediyse betada hemen çıkmaya bilir bazılarında hemen çıkmaz
sutlukahve_ Tuanakaran senin yaptığın marka hangisiydi ki benim durum da aynı yalancı pozitif veriyorms o test silik çıktı ama sevinemedim bile
Tuanakaran Zhde 3 gün var ama idrarda çıkınca kanda çıkar ya önce kana geçiyo ya hee ama yalancı pozitif se gene gecikmeyi bekliycez
[silindi] pembelotus hangi günleri değerlendirdin pekii? Ben pikten 1 gün öncesini ve pik gününü değerlendirdim. Dün çatladı ama dünü değerlendiremedim🥹 bugünü değerlendireceğim. 🫠
eminekiz Zhde  özür dileyerek soruyorum ben anlamadım sizce köpürdü mü
pembelotus Tuanakaran aaa o zaman iki saate felan çıkar off zaman hemen geçsin gerçi acilin daha çabuk çıkıyordur
Tuanakaran pembelotus 2 saat sonra gelirsin dedi bakalım ben durmuyorum bi sonuç sayfasında bi burdayım zaman durdu
pembelotus Tuanakaran ay istemsiz insan sürekli bakıyor güzel haberi görmek için beta hcg farklı bi cihazdan bakıldığı için geç çıkıyormuş sonucu ☺️