Zhde Tuanakaran inşallah olabilir tabiki herkezde geç olucak diye bişey yok belirtilerin varmı bide ben ondan önce çamaşır suyu testi yapmıştım test yapmadan öyle gördüm sonra yaptım şimdi 16 olduk tam inşallah darısı sana isteyen herkeze nasip etsin
Tuanakaran Zhde kaşık ağrısı göğüs sızısı var canım çamaşır suyu testı nasıl onu anlat gidem onu yapam hemen bari
Tuanakaran happymomolucaz42 ayy inşallah test erken gelse bari ya kargocularında kaçta geleceği belli olmuyoda
Tuanakaran happymomolucaz42 kız kan ver sen artık daha neyi bekliyorsun ben senin yerinde olsan şuan acil kapısında bekliyordum 😂
1oglanannesi happymomolucaz42 kizz benimde bat 20 ayni gunde öyrenmemize ne dersinnnn😍😍😍ins hayirlsiiyla olur kimyasal filan olmaz amin ben kocama fotosunu atdim bile dayanamadimmm 😅 daha erken diyo iki gune filan kan verirsin diyo benden iyi biliyo 🤣🤣
Zhde Tuanakaran bı kaba idrarını yap bı kaba çamaşır suyu dök çok değil az da değil sonra idraninin olduğu kabı ozona dök bembeyaz olursa köpük köpük bebis vardır hemen yap bakalm
1oglanannesi Nibozog insaAllah erken davranmak isdemiyirum aynisini yasamistim kimyasal cikti 🥲o yuzden yarin bi daha tekrarliycam varsa bir iki gune kan veririm
1oglanannesi Tuanakaran sitres yapiyorun beta artisini duzenli kontrelo gidincede 🥲akisinami biraksam
happymomolucaz42 1oglanannesi bende aynı seyden korkuyorum sabah sağlık ocagına gideyim desem sonuc salı sabah cıkacak napıcaz
Tuanakaran 1oglanannesi ozaman hiç strese girme canım pozitif sonucum öğrenince direk kadın doğuma gidersin ❤️
happymomolucaz42 Benim 1 eylül evlenme yıl dönümü o güne kadar sizce gizlemeyi basarabilir miyim eşime 3. Yıl bitecek 4 e girecek o kadar paniklemistim ki gec kaldım diye halbuki 2 yıl korunan bendim ahahahhahaba
1oglanannesi happymomolucaz42 en iyisi iki gun beklemek varsada beta birazda yukselir guzel. Sonucla ögreniriz 😁
happymomolucaz42 Tuanakaran insaalllah dogrudur internette görüntüleri var mı ki ya da chtgbt kullanıyorsan ona bi sor bakalım ne yorumlayacak