happymomolucaz42 1oglanannesi bende atayım şimdi fotograf sabah saglık ocagına verdim gece sisteme düşmesini bekliyorum öğleden sonra gel dedi ama duramam o kadar
1oglanannesi happymomolucaz42 at bakiyim ben kan vermiycem daha 23 cunh bekliye bilirsem ozaman veririm
Muhkub 1oglanannesi sizn de aynj çıkmış ama bnm adet 14 gün oldu geçeli tabi 3 aylık süreyi baz alırsam 3 aydr 40 günde oluyorum çünkü o zamn 3 gün geçmiş oluyor. Yine de olsa daha koyu çıkardı diye düşünüyorum bu kadar gecikmeye diğer geblklerimde daha koyu çıkmıştı 3 . Günde. Sizin kaç gün gecikme var
happymomolucaz42 Benim ilk gebelik olucak o betayı 5 den buyuk görmek için cok bekledim en düşükken baslayım görmeye🤣 dogru olan senin ki ama arkadaşımda baskı yapıyor özele git bir saatte ögren diye gerek yok elimizde testler
Muhkub 1oglanannesi sizn dah gün geçmemiş pozitif olabilir hakkınzds hayırlısı olsun inşaallah vardır. Ama bnmki yoktur inşallah:)
Muhkub 1oglanannesi yok cnm korunuyordum. Bn 3 sezeryan geçirdim ilkimi kaybettik erkn doğumla şuan 2 tane oğlum var. 4. Sezeryandan gözüm korkuyor gebelkte çok zor geçiyor bnm. Bebeğim de 2 yaşında daha. Bi adet olayım da ceseratimi toplarsam sipiral taktırcam