pembelotus Feyhan kuzum ana sayfada sol üste 3 çizgi var oraya tıkla resim yükle var oraya yükle linkini kopyalayıp paylaş
happymomolucaz42 İkisinide bu sabah yaptım prodoctor dünki kadar koyu değil saglık ocagına kan verdim gece sonuclar e nabıza düşer mi acaba
[silindi] happymomolucaz42 eğer sağlık ocağı yakınsa öğlenden sonra bazen görebiliyorlar ama e nabıza geç düşebiliyor benim gece 11 de düşmüştü
fatmaklcasln happymomolucaz42 inovita testi mi kullanıyorsun bende ondan aldım bu ay 20 ovulasyon 2 tane gebelik testi trendyoldan aldım ilk defa kullanmaya başladım 5.9 arası adetim 10 11 es geçip 12 yapmaya başladım 15 16 17 birliktelik oldu ve malesef eşim şehir dışında çalışıyor diye gitmek zorunda kaldı inşallah tutar demi öyle https://mutluresim.com/image/XLKSou
happymomolucaz42 1oglanannesi sende uyuyamadın dimi ilk wc ye 12 de giderdim bugun 8 de zor durdurdum ahahhaha gittiğimde saglık ocagında doktorlar yoktu daha ahahhaah
Feyhan Kızlar olmuyor atamıyorum yaaa iPhone kullanan buraya resim atabilen varmı aceba telefondan mı
Zhde Feyhan var gibi görünüyor bunu ilerdeki günlerde yine dene çamaşır suyunu bakalm o bembeyazlik çoğalacak mi testte belli olmazsa direkt bunu her gün dene bakalm