Zhde Busyusad ayyy inşallah canım benim Rabbim butun isteynin kucağını boş bırakmasın başta seninde inşallah kucağını doldursun tez zamanda bizde haberini alalım🥰
Busyusad Zhde amin amin inşallah canım Allah razı olsun şu mübarek günün hürmetine Sende hayırlısıyla sona kadar sağlıkla ulaşıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🙏🏻
Zhde Busyusad Allah razı olsun canım benim çok saol, dualara talibilim kolaylıkla alıyım sağlıkla kucağıma
Busyusad Zhde Canım bir bakabilirmisin bu domestos testini bende yaptım dün gece yapmıştım birini çok köpürmedi birincide birinide bugğn gece yaptım yine dayanamadım nolur bir bak
Busyusad pembelotus geçmiş olsun canım üzülme vardır bir hayır Rabbim en kısa zamanda hayırla sonuçlanacak sağlıkla kucağına alacağın bir gebelik nasip etsin sana bu mübarek günde inşallah 🤲🏻
Mavilim123 pembelotus seni üzmek istemiyorum ama neden oldu inşaAllah zamanı gelince tekrardan sağlıkla kucagına nasıp eder Rabbim
Busyusad Tuanakaran hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim tez zamanda güzel haberi almayı nasip etsin sana hayırlısıyla inşallah 🙏🏻