H_M_ Melike-Sezer benim teyzem falanda hep öyle oldu adet gibi kan görmüşlerdi fazla surmeyince test yaptılar çıkıyor sen gormesen bidaha kan ver
fatmaklcasln Tuanakaran daha artık test yapmicam pazar günü adet olmam gerekiyor eğer olmamışsa ptesi 2. Gün oluyor doktora gidicem bide bi doktor takibinde çalışmalara başlarız bakalım ne olacak inşallah olur
Ddm28 Kızlar merhaba bişey danışabilir miyim size bu postta görmüştüm çamaşır suyu ile gebelik testini o test doğru çıkarıyor mu acaba
devriminmujdesi @Zhde bir bakabilir misin sabah yaptığımda öğlen tekrar yap demiştin ama yoğunluktan yapamadım biraz önce yaptım idrarı ekledikten 15 saniye sonra bu şekildeydi
Zhde devriminmujdesi pozitif canım regl gectyse veyada 1 gün falan kaldıysa test yap çıkar pozitif bnce güzel kopurmus tam benimki gbi
Zhde minaaa20 evet ben kullandım canım 6 ay istersen daha uzunsa kullanabiliyosun folik asiti bı zararı yok kullan
fatmaklcasln minaaa20 1 bucuk yıl falan arada bu sürede bi tane boş gebelik yaşadım 3 Şubat’ta kürtaj oldum