Tuanakaran maco61 hayır canım hamile olduğumu öğrendim 1 gün gecikmeyle ondan 2 hafta sonra kanama başladı düşünme öyle şeyler
Zhde Snowel hiç oynadinmi idrarını dökerken sakladinmi veyada yer değiştirdin mi, güzel kopurmus ilk idrarla daha güzel sonuç veriyo ama böyle olması pozitif bence, regliye kaç gün var
Snowel Zhde hayır canım kova sabit hiç oynatmadım direkt üstüne döktüm idrarı.İlk idrarım değildi ama,yarın adet günüm belirtiler var gibi ama.
maco61 Tuanakaran hadi ya inşallah sağlıkla ilerler yaa🥹 dua edin pazar günü sabah yine test yapacağım
Zhde Snowel yani pozitif gibi görünüyor güzel kopurmus çünkü gebelik olmayanda böyle güzel kopurmez, test alıp yapabilirsin varsa kesin çıkar bnce pozitif ama
maco61 Tuanakaran ayy inşallah yaaa🥹 2. Kez anne olacagım kızımda istiyordu bakalım kardeşi gelince nasıl olacak😁 ayy çok isterim bi kızım var buda erkek olsun bir kız bir erkek🥰 Allahım güzelliklerle kolaylıkla nasip et
Gizem_erdag Tuanakaran kuzum baktımda şimdi nettende baktım bıraz mor soğan yok içinde ıncırle havucuda ayrı kaplarda yapıyorlarmıs bırlıkte kaynamaması lazımmış 21 gun afetten sonra demişler bır kac gunluk yspıp dolaba koyuyorlarmış biz netcez şimdi soğanı hepsını bırlıkte kaynatıp gunluk mu yapcaz ıncır kac tane olacak mesela çörek otu ne kadar bu kadar zor olmamalı ama ben bır turlu kavrayamıyorum bugun kanamayıda görunce beyın error verdı heralde baska acıklama yapamıyorum kendıme 😀
Gizem_erdag Tuanakaran ben hayatta yapamam o zaman ne elımın ayarı var ne gozumun 😀😀 @maco61 kız bı net aydınlat bızı kurban olayım almaya gıdecem ne alım ne kadar alım 😀😀
maco61 Gizem_erdag Bak mor soğan ayrı kaynatıp bir fincan iç. Hemen ardından kuru incir havuç ve bir çay kaşıgı çörek otunu kaynat iç. Aynı anda önemli değil ama aynı gün içmen lazımx adet bitene kadar adetin başladıgında başla bittiginde bitir. Kocanda keçi boynuzu çayı yap ama gerçek geçi boynuzu bitti